riješili problem

Brzo se riješili glumca i našli mu zamjenu u nastavku hit-filma: Produkcijska kuća ističe da snimanje ne kasni

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danski glumac Mads Mikkelsen će utjeloviti zlog čarobnjaka Gellerta Grindelwalda u trećem dijelu "Čudesnih zvijeri" umjesto Johnnyja Deppa.

Johnny Depp je bio prisiljen odustati od uloge u trećem dijelu filma "Čudesne zvijeri" nakon što je početkom mjeseca izgubio tužbu protiv tabloida The Sun i bivše žene Amber Heard. 

Pogledaj i ovo Lily-Rose Depp i 070 Shake nisu se trudile sakriti Kći legendarnog glumca nekoć je ljubila slavne frajere, a sada su je paparazzi ulovili u trenucima nježnosti sa ženom

Produkcijska kuća Warner Bros. brzo je našla zamjenu Deppu i angažirala danskog glumca Madsa Mikkelsena poznatog po ulozi psihijatra u popularnoj seriji "Hannibal". Mads će utjeloviti zlog čarobnjaka Gellerta Grindelwalda umjesto kolege, a glasine o tome su kružile tjednima. 

Warner Bros. je sad potvrdio da je to istina i ističu kako ne kasne sa snimanjem jer Johnnyjeve scene još nisu bile odrađene. Mikkelsen je nedavno završio s radom na filmu "Chaos Walking" Douga Limana u kojoj glume i Tom Holland te Daisy Ridley, a u kinima bi trebao biti u siječnju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mads Mikkelsen Official (@theofficialmads)

Treći dio filma "Čudesne zvijeri" kao i prethodne će režirati David Yates, a u glavnim ulogama su Eddie Redmayne kao Newt Scamander i Jude Law kao Albus Dumbledore. Snimanje se odvija u studiju izvan Londona i film bi trebao biti u kinima tek u srpnju 2022. dok je prvotno bilo planirano da će se to dogoditi u studenom 2021. 

Inače, Inače, Johnny je izgubio tužbu protiv tabloida The Sun i Amber za klevetu. Naime, britanski je medij tvrdio da je on bio nasilan prema nekadašnjoj supruzi, a zbog toga je glumac digao tužbu i protiv Amber. Britanski sud je donio presudu u korist izdavača i Heard unatoč dokazima koje je Depp predočio da je manekenka bila nasilna prema njemu.

Glumac je priložio snimke na kojima se čuje da Amber govori da mrzi kada postane ljuta i nasilna i da je on kriv za to, no ni to mu nije pomoglo da pobijedi. Ipak, Johnnyjevi obožavatelji su se pobunili i sakupljeno je više od 1.4 milijuna potpisa u peticiji da se makne Heard iz filma "Aquaman 2". Ističu kako vjeruju Deppu, a ne njoj. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene