Vole se i rade zajedno

Zajedno su već 37 godina, ali i dalje su jedan od najslađih parova - skupa su snimili i novi božićni film!

Kurt Russel i Goldie Hawn (Foto: Getty Images) Kurt Russel i Goldie Hawn (Foto: Getty Images) Getty Images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kurt Russel i Goldie Hawn (Foto: Getty Images) +0 Kate Hudson, Goldie Hawn, Kurt Russell (Foto: Getty Images) Galerija

Goldie Hawn i Kurt Russell prisjetili su se svojih početaka i otkrili kako im je bilo na snimanju novog filma "Božićne kronike 2".

Holivudski par Goldie Hawn i Kurt Russell zajedno su posljednjih 37 godina, ali u zajedničkom filmu posljednji su se put pojavili davne 1987. godine, sve dok nisu snimili prvu božićnu bajku naziva "Božićne kronike" 2018. godine, a ove godine i njezin dugoočekivani nastavak.

Pogledaj i ovo Goldie Hawn i Kurt Russell - 1 Bio joj je premlad! Vole se 40 godina, ali nikad se nisu vjenčali: Ljubav im se nije dogodila na prvi pogled, spojilo ih je nešto drugo!

Njihov najnoviji film "Božićne kronike 2" jako ih veseli, a na snimanju su se osjećali kao da su na medenom mjesecu, otkrila je Goldie prilikom gostovanja u showu Ellen DeGeneres.

Par je božićni film snimio početkom ove godine u kanadskom Vancouveru, a u pauzama snimanja zapravo su zaista uživali.

"Išli bismo van, večerali smo zajedno, bilo je sve jako intimno. Bili smo sami", ispričala je Goldie, koja se inače u talk-showovima rijetko pojavljuje, baš kao i Kurt, pa je njihovo gostovanje sve iznenadilo.

Goldie je nedavno proslavila 75. rođendan, a podijelila je i neke od prvih uspomena koje dijeli sa 69-godišnjim partnerom. Par se upoznao na snimanju ratne romantične drame "Swing Shift" 1983. godine. Ona je u to vrijeme bila samohrana majka dvoje djece nakon razvoda s glazbenikom Billom Hudsonom, s kojim je dobila sina Olivera i kćer Kate.

"Svidio mi se način na koji je gledao moju djecu. Bilo je to nešto zaista posebno. Zaljubila sam se i jako mi se svidio", priznala je Goldie.

Vjerujemo kako će se ljubiteljima toplih božićnih priča svidjeti nastavak obiteljske avanture sa simpatičnim supružnicima u glavnim ulogama Djeda i Bake Mraz, a upravo će ona biti u središtu cijele priče.

Film govori o djevojci Kate i njezinu prijatelju Jacku, koji se slučajno nađu u selu Djeda Mraza, a tu je i glavni negativni Belsnickel. On planira ukrasti božićnu zvijezdu, što bi moglo uništiti cijeli Božić. Film se već sada nalazi u konkurenciji omiljenih božićnih filmova.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene