VELIKA ZVIJEZDA

SJEĆATE LI SE NJEGA? Zapalio je Balkan, a onda nestao sa scene. Pogledajte ga danas!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je pobjegao s malih ekrana Boki 13 zadovoljstvo je pronašao u nečem sasvim drugom.

Sjećate li se Bokija 13? Mladi Makedonac pravog imena Bojan Jovanovski od svog prvog pojavljivanja na malim ekranima postao je prava TV zvijezda. I to zbog svog osebujnog stigla. Ogroman muškarac koji se šminka, oblači u žensku garderobu i štikle prije je bio prava senzacija gdje god se pojavio.

No danas Bokija 13 teško ćete prepoznati. Totalno je promijenio svoj imidž zbog kojeg je postao zvijezda, a ujedno je i drastično smršavio. Danas više nije dio showbusinessa, a svoju popularnost i dalje koristi u promoviranju svoje nove okupacije - humanitarnog rada.

"Danas ne odmaram, već radim u opuštenoj atmosferi. Pored gospodina Svete, malog Luke potrebna je pomoć i mnogim drugim ljudima, svako zaslužuje normalan i dostojanstven život! Dobio sam od mnogih od vas poruke za pomoć raznim ljudima, kao pojedinac, a ne kao socijalna služba od srca ću pomoći da još tri porodice dobiju dostojanstven život!

Dragi moji, ovo vam priopćavam u cilju da podignem svijest kod drugih pojedinaca koji mogu pomoći, posebno velike kompanije, a naročito pozivam na odgovornost nadležne službe i institucije. I za kraj, ima mnogo sličnih sudbina ovima koje nikada nisam javno podijelio, čuvam ih za sebe", napisao je Boki 13 uz fotografiju na Facebooku.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene