Riječi mu se pozlatile

Noel Gallagher razbjesnio engleske navijače, oni ga izviždali: "Nogomet se ne vraća kući. Vi to znate, i ja to znam!"

Noel Gallagher (Foto: Getty) Noel Gallagher (Foto: Getty) Getty 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Noel Gallagher (Foto: Getty) +0 Noel Gallagher (Foto: Getty) Galerija

Bivši frontmen grupe Oasis poprilično je razbjesnio Engleze.

Bivši frontmen grupe Oasis poprilično je razbjesnio Engleze.

Pogledaj i ovo Rene Bitorajac (Foto: Screenshot) Nogometni savjeti Urnebesna poruka Renea Bitorajca i Igora Mešina hrvatskoj reprezentaciji: "Večeras igrajte na gol!"

51-godišnji glazbenik Noel Gallagher prije nekoliko je dana nastupio u Scarborough Open Air Theatreu te usred koncerta izjavio kako se "nogomet ne vraća kući".

Ne trebamo puno objašnjavati kako se glazbenik referirao na sutrašnju utakmicu između Hrvatske i Engleske, a sve je počelo kada je publika zapjevala himnu "Three Lions", odnosno stihove "Dolazi kući, nogomet dolazi kući".

"Ne vraća se kući, ozbiljno. Ne. Vi to znate, i ja to znam", izjavio je iznervirani Noel koji je i inače poznat po tome što nema dlake na jeziku.

Publika ga je nakon toga izviždala, a snimka izjave ubrzo je osvanula na Twitteru. Obožavatelj koji ju je objavio ispod mu je poručio: "Volim Noela, ali toliko je u krivu!"

Noel Gallagher (Foto: Getty) Noel Gallagher (Foto: Getty) Foto: Getty

Obzirom na to da su posljednjih dana Englezi uvjereni kako njihova reprezentacija ide do finala te su i vrlo bahati po tom pitanju, ne čudi da je Noel uspio izazvati takve reakcije samo jednom rečenicom.

Riječu mu se pozlatile! 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene