Bijesna i spremna na sve

Madam Željka: 'Otkrit ću sve o njoj kao i imena muškaraca s kojima je bila za novac'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Madam Željka Rolović uhićena je u kolovozu zbog sumnje kako je organizirala prostituciju u Crno Gori kada je dala naznake da zna mnoge stvari o starleti Staniji Dobrojević.

Madam Željka Rolović uhićena je u kolovozu zbog sumnje kako je organizirala prostituciju u Crno Gori kada je dala naznake da zna mnoge stvari o starleti Staniji Dobrojević. Sada je priča dobila i svoj nastavak koji ne zvuči baš najbolje.

Pogledaj i ovo showbuzz Ovako ona čestita Seksi prvosvibanjski selfie - Da nam živi, živi rad

Kako prenosi 'Kurir.rs' Madam Željka je u pregovorima s jednom produkcijuskom kućom oko ulaska u reality show u kojem se nalazi i Stanija. Madam je odlučna u namjeri da pred svima otkrije sve prljave tajne koje navodno zna o poznatoj starleti.

Madam otvoreno optužila prvu srpsku starletu da se bavila prostitucijom

Madam Željka podivljala je zbog toga što je tijekom reality showa bila više puta spominjana od strane Stanije pa je odlučila obračunati se s njom. 'Otkrit ću sve što znam o njoj, a spremna sam otkriti i imena muškaraca s kojima je bila za novac', rekla je izrevoltirana madam.

'Meni ne treba reality show da bih ispričala sve što o Staniji znam, ali kad bih ušla rekla bih joj u lice sve što znam. Taj reality trebao bi trajati šest mjeseci kako bih nabrojala sve gadosti koje o njoj znam kao i to s kim je sve bila i što je sve za to dobila. Stanija je djevojka od 30 godina koja nema ništa. Neka mene ostvarenu ženu i majku ostavi na miru jer od srama neće smjeti izaći iz realityja', bila je oštra madama.

Željka Rolović platila je četiri tisuće eura kako bi se branila sa slobode zbog optužbe da je organizirala prostituciju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene