Opasne glasine

DRAMA! Mlada pjevačica pokušala samoubojstvo, jedva je spasili!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlada nada RNB-ja, Kehlani Parris, pokušala je samoubojstvo zbog opasnih glasina.

Koliko glasine nekad mogu biti opasne, govori i primjer mlade pjevačice Kehlani Parris. Velika RNB nada iz SAD-a pokušala se ubiti u ponedjeljak navečer, nakon što su se počele širiti glasine da je prevarila dečka, košarkaša Kyrieja Irvinga sa reperom PartyNextDoorom.

20-godišnjakinja je pokušaj samoubojstva otkrila na Instagramu, kada je objavila fotografiju svoje ruke priključene na infuziju. Uz fotografiju pojasnila je i što se dogodilo. 'Danas sam htjela napustiti Zemlju. Bila sam potpuno sebična. Nikad nisam mislila da ću pasti ovako nisko', napisala je mlada glazbenica, koja je ove godine bila nominirana za prestižni Grammy. Nakon svega, izbrisala je sve objave na Instagramu, no kasno.

Mediji su već preuzeli sporni tekst i fotografiju, a u posjedu su fotografija pjevačice i repera u krevetu. Košarkaš je izbrisao sve objave vezane uz Kehlani, a ostavio je jedino objavu od prije dva tjedna, gdje s pjevačicom pozira zagrljen. Ipak, postoje indicije da Kehlani ipak nije prevarila dečka, već s njim prekinula prije. Repera smatra svojom prvom ljubavi. Što se točno događa među akterima priče, nitko ne zna, poznato je tek da je Kehlani nakon svega pod promatranjem psihijatara, jer se smatra opasnom za samu sebe, piše Los Angeles Times.

 

#Kehlani makes a statement regarding rumors that she cheated on #KyrieIrving with #PartyNextDoor... What ever the story is suicide is nothing to play with and we are praying for her

A photo posted by The Shade Room (@theshaderoominc) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene