Ovo je ona?

Prepoznajete li poznatu Splićanku na fotki iz prošlosti? Pobijedila je na izboru ljepote prije skoro 30 godina, a i danas očarava izgledom

Viktorija Rađa - 1 Viktorija Rađa - 1 Ivo Čagalj/Pixsell 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Rađa i Ana Sasso Viktorija Rađa i Ana Sasso Viktorija i Dino Rađa Viktorija Rađa Viktorija Đonlić Rađa Viktorija Đonlić Rađa Dino Rađa sa suprugom Viktorijom i sinom Rokom Dino Rađa - 1 Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa +0 Viktorija Rađa - 1 Galerija

Viktorija Rađa bila je Miss Dalmacije 1995. godine, a i danas slovi kao jedna od najljepših Splićanki, no na fotografijama iz 2006. godine nije je lako prepoznati zbog jednog detalja.

Supruga našeg proslavljenog košarkaša Dina Rađe, Viktorija Rađa, iza sebe ima karijeru modela i pjevačice, a pobijedila je i na jednom izboru ljepote.

Pogledaj i ovo Petar Grašo zimske radosti Grašo uživa na skijanju s poznatom Hrvaticom koja je objavila njihove zajedničke fotografije, a svi se pitaju gdje je Hana!

Danas 45-godišnja Viktorija, još uvijek očarava izgledom i opravdano slovi kao jedna od najljepših Splićanki.

Sada su se pojavila njezina fotografije iz 2006. godine, s otvorenje jedne robne kuće u Splitu, a zbog velikih sunčanih naočala i stila koji je u to vrijeme bio moderan, Viktoriju baš i nije lako prepoznati.

Podsjetimo, Viktorija je davne 1995. okrunjena titulom Miss Dalmacije, a iste godine upoznala je Dina u jednom poznatom zagrebačkom restoranu i između njih je odmah zaiskrilo.

Vjenčali su se 2001. godine na brodu u jednom zaljevu kod Korčule, a nakon što su se jednom drugom zavjetovali, proslavili su to skokom u more. Skupa su dobili sinove Roka i Niku, a Dino iz braka s košarkašicom Željanom ima još i sina Duju.

Dugo se šuškalo kako je Dino upravo zbog Viktorije ostavio prvu suprugu, no one su danas u korektnim odnosima. Ratnu sjekiru zakopale su 2010. godine tijekom Dinove inauguracije u Kuću slavnih u Splitu.

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce - 1 Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik +34 Ella Dvornik i Charles Pearce - 2 Celebrity Ella Dvornik otkrila je zanimljiv trik ugostitelja koji je primijetila u Monte Carlu: "Šta je Balkanci, niste se sjetili?"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 5 +11 Borna Kotromanić - 2 Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica raskopčala prsluk i pokazala da ispod ne nosi ništa, a vruće hlačice začinile su cijeli outfit!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene