Jednostavan i moćan!

Najčitaniji showbiz portal u Hrvatskoj od sada u novom ruhu: Upoznajte novi Showbuzz.hr - moderan, atraktivan i još pregledniji!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Showbuzz.hr Showbuzz.hr +0 Showbuzz.hr Galerija

Sinonim za showbiz je Showbuzz.hr! Specijalizirani portal Nova TV grupe koji donosi aktualnosti o domaćim i stranim zvijezdama, od danas dolazi u novom ruhu.

Jednostavan i moćan novi vizualni identitet, atraktivna i interaktivna prezentacija sadržaja te još preglednije fotogalerije i videogalerije čitateljima Showbuzz.hr-a učinit će praćenje zanimljivosti iz svijeta poznatih i showbiz vijesti još lakšim i ugodnijim.

Pogledaj i ovo Amir Bukvić Uz bok svjetskim zvijezdama Amar Bukvić objavio fotografiju s omraženom "Tračericom" te otkrio kako su provodili vrijeme iza kamera

Redizajn jednog od najvećih portala koji je u vrhu čitanosti stiže nakon sjajnih rezultata posjećenosti i čitanosti ostvarenih u rujnu ove godine, tijekom kojeg se na Showbuzz.hr-u zabavilo i informiralo više od 1.400.000 stvarnih čitatelja.

''Redizajnirani portal donosi bolje korisničko iskustvo. Novi dizajn rezultat je osluškivanja potreba čitatelja – on je sada moderan i intuitivan. Bogat sadržaj koji portal svakodnevno donosi, ono najbolje iz svijeta showbiza, sada je vizualno i funkcionalno pristupačniji, a najavljujemo i nove interaktivne elemente na portalu'', izjavio je Domagoj Repač, voditelj ključnih projekata Novih medija Nove TV.

''Nastavljamo donositi najbolji showbiz sadržaj – zanimljivosti dana, aktualne vijesti o domaćim i stranim zvijezdama, ekskluzivne teme, preporuke filmova, serija, društvenih događaja i koncerata. Veselim se svim novostima i još boljem Showbuzzu'', rekla je Mirjana Filipović, urednica portala.

Osim na samom portalu, vijesti s Showbuzz.hr-a čitatelji mogu pratiti i putem društvenih mreža: Facebooka i Instagrama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene