imala je i drugu boju kose!

Maja Šuput prije 16 godina prvi je put nosila vjenčanicu, prisjetili smo se ovog njenog mlađahnog izdanja!

Maja Šuput Maja Šuput Jurica Galoic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +20 Maja Šuput - 1 Galerija

Maja Šuput oduvijek je bila vesela i vrckava, a evo kako je izgledala prije petnaestak godina kada je i prvi put obukla vjenčanicu.

Maja Šuput koja je hrvatska kraljica svadbi oduvijek je bila vrckava i vesela osoba, a pozornost je plijenila od početka svoje karijere.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

Ipak, prije dvadesetak godina Maja je bila puno mlađa i izgledala drugačije, a osim što je voljela eksperimentirati s bojom kose, 2006. godine prvi je put na Danima vjenčanja obukla i vjenčanicu.

Iako joj ta nije bila ona prava, Maja je nosila modnu reviju, a s vedrim osmijehom i plavom kosom ponosno je prošetala modnom pistom u vjenčanici bez naramenica.

Mnogi Majine stare fotografije vole pogledati jer se tijekom godina podvrgnula estetskim zahvatima te povećala usne, ali njena vedrina oduvijek je bila tu te Šuput mnogi po tome i vole i pamte.

Svojom vedrinom trenutno uveličava i show ''Supertalent'' u kojem je članica žirija, a ništa manje angažirana nije ni kod kuće gdje brine o svom sinčiću Bloomu koji je nestašan baš kao njegova mama.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Tea Tairović - 4 Tea Tairović - 7 Tea Tairović - 1 Tea Tairović - 3 +21 Tea Tairović - 5 Celebrity Srpska folk pjevačica privedena je na aerodromu, izvor za srpske medije otkrio kako je reagirala!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Melina i Haris Džinović - 1 Melina i Haris Džinović - 4 Melina i Haris Džinović - 3 Melina i Haris Džinović - 2 +20 Đina Džinović - 13 Celebrity Supruga Harisa Džinovića otkrila što misli o provokativnim fotografijama svoje kćerke: ''Teško se nosimo s tim...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene