Sjećate se toga?

Minea je prije 16 godina nastupe pod svjetlima reflektora zamijenila drugim poslom, evo čime se bavila i kako je izgledala!

Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea/Pixsell 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea - 3 Renata Končić Minea - 1 Renata Končić Minea - 2 Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea Minea Minea Minea Minea - 1 +14 Minea - 2 Galerija

Renata Končić Minea plijeni pažnju atraktivnim izgledom, a sada su se pojavile njezine fotografije iz 2006. godine koje pokazuju kako je tada izgledala.

Pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea u posljednje vrijeme mami uzdahe svojih obožavatelja koji ju ne prestaju obasipati komplimentima na društvenim mrežama, a sada su se pojavile njezine fotografije iz davne 2006. godine koje pokazuju kako je tada izgledala.

Pogledaj i ovo Minea - 11 ''Gori sve!'' Opa! Minea u mini-haljini najavila novu epizodu hit-showa, noge su u prvom planu!

Danas 44-godišnja Minea prije 16 godina je nastupe pod svjetlima reflektora zamijenila poslom u jednoj turističkoj agenciji u kojoj je radila kao prodajni predstavnik, a to se sve zabilježile i kamere.Tada je imala nešto dužu kosu nego danas, svjetlo smeđe boje, a s lica nije skidala svoj zaštitni znak - široki osmijeh.

Pjevačica je nedavno na svom profilu na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira ultrakratkoj crvenoj haljini u kojoj su se u prvom planu našle njene vitke noge.

"Izgledaš sjajno", "Prelijepa si", "Diva u crvenom", "Predivna", "Predivna, top, top žena", "Zgodna Minea", "Ljepotica", "Sve si ljepša i ljepša", "Vatra živa", "Lijepo i seksi", "Lijepa da ti pamet stane", "I Bog stvori anđela", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Ljetos je postigla i novi uspjeh singlom "Bio, bio", u kojem je udružila snage sa Slovenkom Nikom Zorjan, a pjesma govori o prekidu s nevjernim dečkom, pa je povodom njezina predstavljanja progovorila i o svojem odnosu s bivšima.

"Da bi moj dečko bio prijatelj s njegovom bivšom, ne ide to kod mene", kazala je Minea za IN Magazin.

"Pa ja u principu, to su ti sad možda neke godine, iskustvo... Ja ne mogu reći da ne bih otišla na piće. Svaki moj prekid u životu nikad nije završio ružno, možda je svatko otišao svojim putem, ali nikad nije bilo ružnih priča", dodala je.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i Meghan Markle Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle - 2 Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle - 3 Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle - 1 +25 Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 1 Celebrity Pogledajte snimku zbog koje su ljudi uvjereni da Kate ne može podnijeti Meghan, a tu su i još neki dokazi!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Gwen Stefani Gwen Stefani Gwen Stefani Gwen Stefani (Foto: Getty Images) +15 Gwen Stefani (Foto: Instagram) Nekad i sad Slavna plavuša šokirala izgledom, njezino lice sve je zbunilo : "Ja sam njen obožavatelj cijeli život i nisam je prepoznao"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene