vrijeme leti!

Ovog obožavanog šarmera dugo nismo vidjeli: Ovih dana opet je privukao pažnju javnosti, a očito je i da su ga godine sustigle!

Ralph Fiennes Ralph Fiennes Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ralph Fiennes - 8 Ralph Fiennes - 1 Ralph Fiennes - 2 Ralph Fiennes - 6 Ralph Fiennes - 4 Ralph Fiennes - 5 Ralph Fiennes - 3 Ralph Fiennes - 2 Ralph Fiennes - 1 Ralph Fiennes +15 Ralph Fiennes Galerija

Ralph Fiennes snimio je desetke uspješnih filmskih uloga, a svako njegovo pojavljivanje u javnosti izazove veliki interes.

Britanski glumac Ralph Fiennes ovih je dana privukao pažnju javnosti svojim javnim istupom tijekom gostovanja u jednoj BBC-jevoj emisiji u kojoj je zaključio da je filmska publika danas znatno omekšala i da mu se to nimalo ne sviđa.

61-godišnji Ralph dijeli mišljenja svojih kolega kao što su Sir Ian McKellen i Christopher Biggins pa tvrdi da se pretjeruje s upozorenjima u kinu, kazalištima i na televiziji.

"Mislim da je publika omekšala, prije nismo imali nikakva upozorenja", izjavio je glumac i dodao da bi scenski nastupi trebali ostaviti publiku šokiranom i uznemirenom te da je element iznenađenja ono što prijetnju čini tako uzbudljivom. U Macbethu ima vrlo uznemirujućih scena, strašnih ubojstava i sličnih stvari, ali mislim da je utjecaj kazališta takav da biste trebali biti šokirani i uznemireni", zaključio je.

Mnogi su se tijekom emisije prisjetili filmova u kojima je Ralph ostvario neke od svojih najzapaženijih uloga poput "Engleskog pacijenta", "Schindlerove liste, "Crvenog zmaja", "Harryja Pottera", "Dogodilo se na Manhattnu", "Kingsman: Početak", "Hotel Grand Budapest" i "Menija".

  Pogledaji ovo Ralph Fiennes, The Menu Preporuke Priča o izgubljenoj strasti i ljubavi zbog licemjernosti društva koje nas konstantno ocjenjuje

Ralph Fiennes mi je najbolji u filmu:

  • Harry Potter
  • Engleski pacijent
  • Schindlerova lista
  • Crveni zmaj

Ukupno glasova:

Ralph je oduvijek slovio kao jedan od najšarmantnijih glumaca Hollywooda, a može se pohvaliti i zanimljivim ljubavnim životom. Iza sebe ima brak s glumicom Alex Kingston, koju je ostavio 1997. godine zbog druge filmske zvijezde, Francesce Annis, koja je od njega bila starija 17 godina. No nakon više od deset zajedničkih godina razišli su se zbog njegove navodne veze s rumunjskom pjevačicom Cornelijom Crisan, a jedan od najvećih skandala dogodio mu se u kasnim 2000-ima kada se oglasila stjuardesa koja ga je zavela u jednom mlažnjaku i javno priznala da je prije toga radila kao prostitutka.

Pogledaji ovo Pamela Anderson Celebrity Slavnoj plavuši u novom nastavku ''Južnog vetra'' pridružit će se i još jedno moćno ime filmske industrije

Posljednja žena s kojom su ga britanski mediji povezali je Amelia Richards, koja je bila poznata po vezi s Jamesom Lindsayem, koji je sin jedne od najboljih prijateljica kraljice Camille. Paparazzi su ih prošle godine snimili u romantičnoj šetnji Rimom, a ono što je bilo zanimljivo u cijeloj priči je to da je Amelia nosila zaručnički prsten, a glumčev glasnogovornik odbio je komentirati njegovo prijateljstvo s Ameliom.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Luna Fece - 3 Luna Fece - 4 Luna Fece - 2 Luna Fece - 1 +24 Mia Fece - 2 Celebrity Ona je nekad bila jedna od najzgodnijih žena na našim prostorima, a evo kako izgledaju njezine kćeri, podsjećaju na nju u mlađim danima!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 +25 Nives Celzijus - 4 Celebrity Nives prozvali caricom, a bit će vam jasno zašto kad vidite tko stoji iza raskošnog buketa ruža kojim se pohvalila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene