Neodoljivi šarmer

Legendarni glumac može se pohvaliti osebujnim ljubavnim životom, a sada je uhvaćen s damom koja se zbog njega svega odrekla?

Ralph Fiennes Ralph Fiennes Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ralph Fiennes Ralph Fiennes - 1 Ralph Fiennes - 3 Ralph Fiennes Ivana Nanut i Ralph Fiennes (Foto: Dnevnik.hr) Ralph Fiennes (Foto: Dnevnik.hr) Ralph Fiennes (Foto: Dnevnik.hr) Ralph Fiennes (Foto: Dnevnik.hr) Ralph Fiennes, The Menu Ralph Fiennes - 2 +0 Ralph Fiennes Galerija

Ralph Fiennes snimljen je ovih dana u Rimu i to u društvu dame koja je zapravo vrlo dobro poznata britanskoj javnosti.

Legendarni holivudski glumac Ralph Fiennes ovih je dana snimljena kako šeće ruku pod ruku s misterioznom damom u Rimu, što je oduševilo obožavatelje koji su se pitali tko je nova žena u njegovu životu.

Pogledaj i ovo showbuzz I vi se slažete ili? Naljutili gledatelje izborom glumice u novom filmskom hitu, društvene mreže gore od komentara jer nikome nije jasno

Strani mediji prenose kako je uz 60-godišnjeg glumca viđena snimljena godinu dana starija Amelia Richards, koja je bila poznata po vezi s Jamesom Lindsayem, koji je sin jedne od najboljih prijateljica kraljice Camille.

Njihove fotografije iz Rima pogledajte OVDJE

"James i Amelia tek su se razišli. On je prošlog tjedna spakirao njezine stvari u njihovu domu u Oxfordshireu. Ona je počela više vremena provoditi u inozemstvu i James je shrvan prekidom", izjavio je njima blizak izvor za Daily Mail.

James i Amelia bili su često viđena lica londonske društvene scene, živjeli su u njegovoj seoskoj kući vrijednoj 5 milijuna funti u Cotswoldsu, a on je inače putopisac i sin Lady Amabel Lindsay, kćeri Devetog grofa od Hardwickea. Amelia je pak direktorica tvrtke Letters Live, koja organizira događaje na kojima poznate ličnosti čitaju povijesna pisma.

Ono što je zanimljivo u cijeloj priči je to da je Amelia nosila zaručnički prsten dok se u Rimu s družila Fiennesom, koji u talijanskoj prijestolnici snima adaptaciju najprodavanijeg romana Roberta Harrisa "Conclave".

Glumčev glasnogovornik odbio je komentirati njegovo prijateljstvo s Ameliom, ali zvijezda filmova među kojima su "Engleski pacijent" i "Schindlerova lista" imao je poprilično osebujan ljubavni život.

Ralph iza sebe ima brak s glumicom Alex Kingston, koju je ostavio 1997. godine zbog druge filmske zvijezde, Francesce Annis, koja je od njega bila starija 17 godina. No nakon više od deset zajedničkih godina razišli su se zbog njegove navodne veze s rumunjskom pjevačicom Cornelijom Crisan, a jedan od najvećih skandala dogodio mu se u kasnim 2000-ima kada se oglasila stjuardesa koja ga je zavela u jednom mlažnjaku i javno priznala da je prije toga radila kao prostitutka.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 3 Tara Thaller - 1 Tara Thaller - 2 Tara Thaller +16 Tara Thaller Celebrity Jednu od najljepših Hrvatica nismo navikli viđati ovako golišavu, u prozirnom grudnjaku sve je iznenadila!

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez - 1 +33 Jennifer Lopez - 3 Celebrity Kamera ulovila Afflecka i Lopez u nezgodnom trenutku, a čitač s usana otkrio što je to pjevačica zapovjedila svojem mužu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene