Eklskluzivni intervju

Popularni glumac i redatelj oduševljen Hrvatskom, evo u čemu najviše uživa kad dođe u Lijepu Našu

Ivana Nanut i Ralph Fiennes (Foto: Dnevnik.hr) Ivana Nanut i Ralph Fiennes (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ralph Fiennes (Foto: Dnevnik.hr) Ivana Nanut i Ralph Fiennes (Foto: Dnevnik.hr) Ralph Fiennes (Foto: Dnevnik.hr) +0 Ralph Fiennes (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Nakon što je godinama uživao u Puli, Zagrebu i na Brijunima, poznati britanski redatelj i glumac Ralph Fiennes u riječkom je Hrvatskom narodnom kazalištu snimao i svoj posljednji film.

Slavni britanski glumac i redatelj Ralph Fiennes ovih je dana na beogradskom filmskom festivalu FEST promovirao svoj novi film ''The White Crow'', koji je sniman i kod nas, u Rijeci. Naime, Ralph već godinama rado dolazi u Lijepu Našu, stoga ne čudi što mu je riječki HNK poslužio kao jedinstvena filmska kulisa.

Pogledaj i ovo Ralph Fiennes, The Menu Odraz današnjeg društva Priča o izgubljenoj strasti i ljubavi zbog licemjernosti društva koje nas konstantno ocjenjuje

''Puno sam puta bio u Hrvatskoj, često kod Šerbedžije na festivalu. Snimali smo u Rijeci. Rijeka je bila dragulj za nas jer je prekrasna. Imali smo odličnu ekipu u Hrvatskoj, bili smo sretni što smo našli tako prekrasno kazalište. Hrvatska je jako lijepa zemlja poznata po svojoj obali, ali najviše sam uživao u hrvatskoj kuhinji. Morska hrana je fantastična'', kaže nam glumac. 

Film ''The White Crow'' priča je o najvećem baletanu svih vremena Rudolfu Nurejevu. Ovo je Fiennesu već treći put da se potpisuje kao redatelj, ali i treći dolazak na filmski festival Fest.

Uz to što je odličan redatelj, Ralph je i jedan od najboljih glumaca naše generacije. Zastrašujuće surova uloga u kultnom filmu ''Schindlerova lista'' ili pak šaramantni mađarski grof u ''Engleskom pacijentu''... Hollywood nam na njegovu primjeru itekako pokazuje da Oscar nije mjerilo kvalitete jer ovaj ga glumac još uvijek nije osvojio.

Miljenik ženske publike glumom se uspješno bavi već 30 godina, a ljubav se rodila još kao 6-godišnjaku, kada je na velikom platnu gledao najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu.

Što nam je sve Ralph ispričao, pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Bebe Rexha (Foto: Instagram) Bebe Rexha (Foto: Instagram) Bebe Rexha (Foto: Instagram) Bebe Rexha (Foto: Getty) +4 Bebe Rexha (Foto: Instagram) Celebrity Pjevačica razljutila oca golotinjom: "Gadiš mi se i ne mogu više podnijeti ovo sramoćenje u javnosti"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jordyn Woods (Foto: Instagram) Jordyn Woods (Foto: Instagram) Jordyn Woods (Foto: Instagram) Khloe Kardashian Tristan (Foto: Profimedia) +5 Tristan Thompson, Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Celebrity Najtraženija preljubnica na svijetu napokon će otkriti svoju stranu priče: Što se dogodilo na tulumu?

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Joško i Ana Čagalj (Foto: Bojan Zibar) Celebrity Kad se Jolina supruga Ana pojavi negdje u minici, sve zastane na tren

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene