Poznati Voldemort

Slavnoj plavuši u novom nastavku ''Južnog vetra'' pridružit će se i još jedno moćno ime filmske industrije

Pamela Anderson Pamela Anderson Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ralph Fiennes - 5 Ralph Fiennes - 6 Ralph Fiennes - 4 Ralph Fiennes - 3 Ralph Fiennes - 2 Ralph Fiennes - 1 Pamela Anderson Pamela Anderson - 4 Pamela Anderson - 3 Pamela Anderson - 2 +21 Pamela Anderson - 1 Galerija

Prema pisanju srbijanskih medija engleski glumac Ralph Fiennes, koji je za uloge u filmovima ''Schindlerova lista'' i ''Engleski pacijent'' bio nominiran za Oscara, u pregovorima je da se pridruži ekipi za novi nastavak ''Južnog vetra''.

Srpski mediji raspisali su se o tome kako će se famoznoj Pameli Anderson na snimanju novog nastavka ''Južnog vetra'' pridružiti i Ralph Fiennes, holivudski glumac koji je poznat po filmovima ''Schindlerova lista'' i ''Engleski pacijent'', a mnogima je najpoznatiji kao Voldemort iz ''Harryja Pottera''.

Pogledaj i ovo Ralph Fiennes vrijeme leti! Ovog obožavanog šarmera dugo nismo vidjeli: Ovih dana opet je privukao pažnju javnosti, a očito je i da su ga godine sustigle!

Ako sve bude teklo po planu, on neće biti jedina holivudska zvijezda u ''Južnom vetru 3''. Prije nekoliko dana šuškalo se da producenti filma pregovaraju i sa slavnom Pamelom Anderson, ali glumica još ništa nije potvrdila.

Međutim, producentica filma rekla je kako je to istina.

"Točno je da će biti u filmu i jedna velika zvijezda. Ne želimo objaviti njezino ime dok ne počne snimanje", kratko je za Kurir rekla producentica filma Tatjana Žeželj Gojković.

A ekipi filma već su se pridružili glumci Eric Roberts i William Baldwin. Njih dvojica glumila su i u drugoj sezoni istoimene srpske serije. Baldwin je utjelovio bivšeg američkog veleposlanika koji je ostao raditi u Srbiji kao lobist, a Roberts naftnog konzultanta koji želi smanjiti ovisnost Europe o ruskom plinu.

Treći nastavak filma "Južni vetar" počet će se snimati na ljeto, a u kinima bi se trebao prikazivati 2024. godine.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 1 Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 2 Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 3 Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 4 +24 Frano Ridjan, Mia Kovačić Celebrity Mia Kovačić progovorila o svojem privatnom životu, koji vješto skriva, a razotkrila je i Franu Ridjana: "Možda će me ubiti što ovo kažem"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin, Dino Rađa - 7 In Magazin, Dino Rađa - 6 In Magazin, Dino Rađa - 5 In Magazin, Dino Rađa - 4 +15 In Magazin, Dino Rađa - 3 inMagazin Dino Rađa godinama se bori s poteškoćom o kojoj mu nije lako javno govoriti: ''Nije to ugodno, ali vidite kako se borim, snalazim''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene