Tko ih nije volio?

Nekad su bili najpopularniji par s malih ekrana, a čini se da je kemija postajala i iza kamera?

George Clooney (Foto: Profimedia) George Clooney (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju George Clooney (Foto: Profimedia) +0 George Clooney (Foto: AFP) Galerija

Juliana Margulies je u jednom od intervjua koje je nedavno dala za magazin People otkrila neke nepoznate detalje odnosa s Georgeom Cloonyjem s kojim je glumila u hit-seriji "Hitna služba",

Ljubitelji američke serije "Hitna služba" koja je bila hit tijekom 90-ih godina, dobro pamte likove liječnika Douga Rossa i medicinske sestre Carol Hathaway, koje su bili utjelovili George Clooney i Julianna Margulies.

Pogledaj i ovo Holivudska krema Od Europe do Amerike Holivudska krema pred kamerama IN Magazina: 15 godina najekskluzivnijih trenutaka!

Danas 59-godišnji George i 54-godišnja Juliana u seriji su glumili par i njihov odnos je bio jedan od najzanimljivijih i najnapetijih na malim ekranima u tim vremenima. No čini se kako je i u stvarnom životu kemija između njih dvoje bila poprilično jaka, a ne samo ispred kamera kao što se mislilo. Potvrdila je to i sama Juliana u intervjuu za magazina People.

"To se ne može dogoditi ako se ne sviđate jedno drugome i niste malo zaljubljeni. A sa mnom i Georgeom je to bilo tako prirodno. Nije mogao biti više ljubazniji i slađi prema meni nego je bio", otkrila je Juliana.

Svoje iskustvo sudjelovanja u seriji opisala je kao pravu avanturu, otkrivajući da je prvotno trebala biti samo gostujuća glumica u jednoj od prvih epizoda.

"Trebala sam umrijeti. Bila sam samo gostujuća glumica, vozila sam se na posao u svom malenom smiješnom automobilu koji sam iznajmila", prisjetila se davnih vremena kada još nije bila ni blizu statusa glumačke zvijezde.

No Juliana je snimila čak šest sezona, a snimila je i nekoliko vrućih scena s Georgeom, ali na kraju je zaključila da joj je on bio neka vrsta mentora svih tih godina.

"Pratila sam i gledala kako se ponaša na setu. George me naučio da moram stvoriti okruženje u kojem se ljudi osjećaju sigurno i tada će svi najbolje raditi svoj posao. S njim sam se uvijek osjećala sigurno", izjavila je.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Celebrity Čombe iz "Lud, zbunjen, normalan" i naša lijepa glumica postat će roditelji! Vijest su potvrdili divnom fotkom, a otkrili su i bebin spol

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene