I dalje radi i glumi

Pamtimo je iz kultnog Povratka u budućnost, a evo kako lijepa glumica izgleda 37 godina kasnije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lea Thompson utjelovila je Lorraine Baines-McFly u kutnoj filmskoj trilogiji "Povratak u budućnost", a danas ima 60 godina i njezina karijera još traje.

Glumica Lea Thompson dio je nezaboravne ekipe kultne filmske franšize "Povratak u budućnost", koji nasmijava gledatelje već gotovo četiri desetljeća.

Lea je u sva tri nastavka filma glumila Lorraine Baines-McFly, majku Martyja McFlya, kojeg je utjelovio Michael J. Fox, a tijekom karijere je ostvarila pedesetak filmskih, televizijskih i kazališnih uloga te još uvijek neumorno radi.

Danas joj je 60 godina i u sretnom je braku s redateljem Howardom Deutchom (71), za kojeg se udala 1989. Zajedno imaju dvije odrasle kćeri, 30-godišnju Madelyn i 27-godišnju Zoey, a obje su krenule stopama svoje majke i odabrale glumačku karijeru.

Još neki od filmova u kojima je Lea ostvarila zapažene uloge su "Howard the Duck", "All the Right Moves", "Some Kind of Wonderful" i "Red Dawn".

S Christopherom Lloydom, koji je utjelovio legendarnog Emmeta "Doca" Browna u trilogiji "Povratak u budućnost", glumila je u sveukupno sedam filmova, od kojih je zadnji "Next Stop, Christmas" iz 2021. godine.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lea Thompson (@lea_thompson)

Inače, Lea se rodila u Rochesteru u Minnesoti. Kao djevojčica pohađala je balet, a profesionalno ga je plesala od 14. godine. Ipak, od njega je na kraju odustala te se u 20. godini preselila u New York i započela filmsku karijeru. Isprva se pojavljivala u reklamama, gdje joj je partnerica bila Elisabeth Shue, koja je u drugom i trećem nastavku Povratka u budućnost glumila djevojku njezina sina, Jennifer Parker.

Kako Lea danas izgleda i koliko se promijenila otkako smo je gledali u kultnoj trilogiji, pogledajte u našoj galeriji.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivano Balić (Foto: Instagram) Ivano Balić (Foto: Instagram) +0 Ivano Balić (Foto: Instagram) Celebrity Ivano Balić bivšu suprugu oženio je jako mlad, a nakon razvoda je pronašao sreću s lijepom odbojkašicom Mirelom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene