tajanstven par

Ivano Balić bivšu suprugu oženio je jako mlad, a nakon razvoda je pronašao sreću s lijepom odbojkašicom Mirelom

Ivano Balić (Foto: Instagram) Ivano Balić (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivano Balić (Foto: Instagram) Ivano Balić (Foto: Instagram) +0 Ivano Balić (Foto: Instagram) Galerija

Ivano Balić od 2010. godine ljubi Mirelu Delić, s kojom ima dvoje djece, dok iz prvog braka ima još jedno.

Naš proslavljeni rukometaš Ivano Balić (42) preuzeo je ulogu pomoćnog trenera naše rukometne reprezentacije i trenutno je s Kaubojima na Europskom prvenstvu.

Jedan od ponajboljih rukometaša u povijesti po svojim je uspjesima poznat diljem svijeta, pa ne iznenađuje da na Euru privlači puno pažnje, no zato se o njegovu privatnom životu ne zna puno.

Ivano ne voli otkrivati puno o sebi, no poznato je da iza sebe ima jedan propali brak te da zadnjih dvanaest godina ljubi Mirelu Delić (40), odbojkašicu iz Dubrovnika.

Prvu suprugu Ivanu upoznao je u rodnom Splitu kada mu je bilo 19, a njoj 17 godina. Vjenčali su se 1999. godine i ubrzo dobili sina Dina. Obitelj se odselila u Španjolsku kada je Ivano počeo igrati za klub u Pamploni, ali Ivana i njihov sin brzo su se vratili u Split jer se dječak nije mogao naviknuti na život u drugoj zemlji. Par se 2006. godine razveo jer nisu mogli pomiriti okolnosti u kojima su živjeli, a zbog sina su ostali u dobrim odnosima.

Ivano je nakon razvoda nastavio čuvati svoju privatnost, a u medijima su ga povezivali s poznatim damama, poput pjevačice Natali Dizdar i manekenke Ivane Ergić, sve dok se 2010. godine nije doznalo da je u vezi s lijepom Mirelom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivano Balic (@ivanobalic_official)

Ona je 2014. godine rodila njihovo prvo dijete, dječaka Viga. Par je tada zajedno živio u Njemačkoj, dok je Balić igrao za klub HSG Wetzlar. Krajem 2015. godine Mirela je rodila i djevojčicu Nolu, njihovo drugo, a Ivanovo treće dijete.

Mirela se prošle godine vratila odbojci nakon 10 godina i postala prva trenerica Odbojkaškog kluba Split.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene