Svaka im čast

Finalist Supertalenta osvaja svijet: Vratolomije vidjeli milijuni!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

No, nije Tomy Mihičinac jedini. Jelena Znaor pohvalila se da je njezin nastup sa Supertalenta nominiran za nagradu Hoopie.

Velika čast ukazana je zvijezdama "Supertalenta" Nove TV! Finalisti showa, Jelena Znaor i Tomy Mihičinac, doživljavaju i nakon showa velike uspjehe. Nedavno nam je Jelena Znaor otkrila da je dobila angažman u cirkusu u Budimpeštu, a sada je saznala još jednu odličnu vijest. Na svom Facebooku je otkrila kako ju je najugledniji hooperski portal na svijetu nominirao za prestižne Hoopie nagrade.

Pogledaj i ovo Marko Orešković - 2 Ali sreća ga nije dugo pratila Simpatičnom Zagrepčaninu je pitanje o bosanskoj obitelji iz popularne serije donijelo početničku sreću, znate li vi odgovor oko kojeg on nije dvojio?

"Moj nastup na Supertalentu nominiran je za najbolji događaj koji je promovirao hoopanje u prošloj godini. Znam da nemam velike šanse za pobjedu, jer velika je Amerika, ali ne mogu vam opisati koliko bi mi značilo kad bi mi pomogli dokazati da se i naša zemlja treba naći na hooperskoj karti svijeta", pozvala je Jelena svoje obožavatelje.

Za Jelenu možete glasati na ovdje.

Osim toga, i Tomy Mihičinac doživljava svoj uspjeh. Facebook stranica "People Are Awesome" objavila je video s Tomyjevim vratolomijama. Pogledalo ga je od listopada prošle godine čak pet milijuna ljudi. Svaka čast!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene