Svaka čast

KAKVI POKRETI Arijana je pravo savršenstvo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Arijana Moranjkić pleše i za Justina Biebera. Oduševila je na audiciji za Supertalent, a sve svoje uspjehe duguje isključivo vlastitom radu.

Zaista je velika stvar kada se nađete među top 20 plesača Justina Biebera. Čudesno sjajna Arijana Moranjkić rasturila je i na audiciji za Supertalent, a kada je žiriju otkrila da je samouka, svi su ostali u čudu.

Pogledaj i ovo showbuzz Petar Bruno Basić nakon proglašenja 'Ovo je najbolji osjećaj na svijetu. Nemam riječi za sve što mi se dogodilo'

Da je drugačija, Arijana je otkrila još u osnovnoj školi, kada joj ostale djevojčice nisu dale da pleše s njima. Otad pleše sama, vlastitu koreografiju, a iako ima samo 25 godina, već je bila koreografkinja MISS Earth Bosne i Hercegovine. Kada ju je Danijela upitala ima li plesno obrazovanje, uslijedio je šok, jer Arijana sve što zna, zna sama. Dobila je velika četiri DA!

Kako je bilo na prvim audicijama za Supertalent, pogledajte OVDJE!

 

#ArijanaMoranjkić samouka je plesačica, a čak je uspjela ući u top 20 plesača Justin Biebera! To je pravi #SupertalentHR! Upoznaj je ovdje: http://bit.ly/Arijana_Moranjkic

Posted by SUPERTALENT on 13. ožujka 2016
SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene