Putuje i zarađuje

Sonja Kovač pozira u hotelu na lokaciji koja jednostavno oduzima dah: Pogledajte samo prizor iza nje

Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) +0 Sonja Kovač (Foto: Instagram) Galerija

Blogerica Sonja Kovač ima mogućnost putovati svijetom te dobro zarađivati.

Zamislite da možete putovati svijetom i pritom dobro zarađivati?

Pogledaj i ovo Sonja Kovač - 3 Sitno odbrojava Trudna Sonja Kovač požalila se na tegobe koje ju muče u zadnjim danima prije poroda: ''Kad me uhvate, au...''

Takav si život ne mora zamišljati nekadašnja glumica, a danas vrlo uspješna modna i lifestyle blogerica Sonja Kovač koja živi upravo takav život.

 

A post shared by Sonja Kovac xoxosonja.com (@xoxosonjakovac) on

Nakon što je nekoliko dana oduševljala obožavatelje čarobnim fotografijama iz Hrvatske, plavokosa ljepotica preselila se nakratko u London u kojem je oduševila nešto drugačijim fotografijama.

 

A post shared by Sonja Kovac xoxosonja.com (@xoxosonjakovac) on

Prvo je u plavoj haljini s visokim prorezom pozirala ispred Tower Bridgea, a zatim je s obožavateljima podijelila nevjerojatni pogled na grad iz Shangri-La hotela koji se nalazi u sklopu The Sharda, najviše zgrade u Europi koja je visoka 310 metara.

 

A post shared by Sonja Kovac xoxosonja.com (@xoxosonjakovac) on

Sonja je pozirala u hotelskom ogrtaču u krevetu čitajući novine, a obožavatelje je upitala mogu li pogoditi na kojem se katu nalazi?

Začudo, iza nje se prostirao pogled na sunčani London za koji je inače karakteristična kiša, a kao i uvijek, Sonja je oduševila ambijentom.

 

A post shared by Sonja Kovac xoxosonja.com (@xoxosonjakovac) on

Njezin profil doista je prepun pomno izabranih fotografija s raznih dijelova svijeta, a mnogi su komentirali kako joj svaka izgleda poput razglednice. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene