Hit hitova!

Crna Gora s ovim spotom ide na Eurosong!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Snimali smo ga usred najoštrije zime, uz kišu i temperaturu blizu nule', otkrio je redatelj samo za Dnevnik.hr!

Nakon legendarnog Ramba Amadeusa, Crna Gora još jednom je ispred svog vremena, točnije njihovi predstavnici za Eurosong.

Pogledaj i ovo Let 3 nismo ni odabrali pjesmu... Evo tko su favoriti za pobjedu na sljedećem Eurosongu, kladionice Hrvatskoj ne predviđaju dobar plasman!

Tako je u četvrtak navečer hip hop klapa Who See zajedno s Ninom Žižić predstavila spot i pjesmu za ovogodišnji Eurosong, 'Igranka'.

>> Pogledajte službeni spot: Imamo li šanse na Eurosongu?

Pjesma ne samo da je energična i puno modernija od onoga na čega smo navikli na Eurosongu nego je već postala pravi hit na YouTubeu. Djelomičnoj slavi pjesme svakako pridonosi i spot pjesme u kojem se pojavljuju golišave cure bujnih grudi koje vrlo 'živo' plešu i 'tresu' svojim oblinama.

Kako to izgleda, jednostavno morate pogledati u videu!

Video je režirao legendarni Zoran Marković poznatiji i kao Zonjo i crnogorske ekipe Books of Knjige koji se proslavio i samostalnim režiranjem video uradaka, a jedan od njih i spot za 'Tvoja bosa stopala' grupe Zabranjeno pušenje koji je sniman u Turskoj pustinji Kapadokiji.

'Spot je morao pratiti atmosferu pjesme koja je vesela, vrela, šarena, a snimali smo ga u najgorem mogućem periodu, usred najoštrije zime, uz neprestanu kišu i temperaturu blizu nule. I pored tih ograničenja mislim da je spot dobio pravu mjeru zapaljivosti i potencijal da se Crna Gora ove godine nađe u finalu Eurosonga. Na ruku ide i to što su u našoj polufinalnoj grupi Hrvatska, Srbija i Slovenija, pa ćemo nekako zajedničkim snagama ostatku Europe predstaviti u najboljem svijetlu - ono što dolazi s Balkana', izjavio je Zonjo za Dnevnik.hr.

Ovo nije Zonjin prvi video hit na YouTubeu za Who See. Prije godinu dana objavljena je pjesma 'Reggaeton Montenegro', a tad je spot snimljen na Kubi sa slučajnim prolaznicima koji su pristali biti statisti za spot.


 

Osim toga, za grupu Perper snimao je spot u Bangkoku. Zajedno sa svojom ekipom iz Books of Knjige Zonjo ima komičarku grupu nadrealnog smisla za humor i alternativni rock bend, a dečki imaju i svoju tjednu emisiju na Radio Antena M. Grupa je inspirirana Monty Pythonom, Frank Zappom, Pink Floydom i Beatlesima.

Sviđa vam se nova pjesma Crne Gore za Eurosong? A kako vas se dojmio spot? Ostavite nam svoje komentare ispod članka!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene