Sve za Harper

Tužnog lica sâm je skratio kćerinu kosu: Ono kad David Beckham uzme škare u ruke i postane frizer!

David Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) +0 David Beckham (Foto: Instagram) Galerija

David Beckham po prvi se put u životu našao u zanimljivoj ulozi - ulozi frizera. Sam je skratio kosu sedmogodišnjoj kćeri.

Brojne glasine o razvodu bivšeg nogometaša Davida Beckhama i njegove supruge, pjevačice i modne dizajnerice Victorije Beckham su utišale i čini se kako obitelj uživa u idili.

Pogledaj i ovo Harper Beckham pogledajte najnovije fotografije! Mala kći Davida Beckhama više nije mala, svi komentiraju da je izrasla u pravu ljepoticu!

Zajedničko vrijeme trenutno provode u Los Angelesu gdje David radi kao nogometni trener ali uz to stigne obavljati i roditeljske dužnosti. A i više od toga. Naime, na svom Instagram profilu pohvalio se ulogom frizera u kojoj se našao i tužnog lica skratio, zaista dugu kosu sedmogodišnje kćeri Harper.

“Netko je sretan, a netko baš i nije. Ali nisam mislio da ova malena može biti još ljepša“, napisao je David uz objavu i rastopio mnoga srca.

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Beckhamovi će cijelo ljeto provesti upravo u sunčanoj Kaliforniji, uživajući u zabavnim obiteljskim druženjima.

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene