Kad ljubav stisne zube

Kedžo iskreno: 'Okončao sam vezu pred godinu i pol. Bilo je bolno'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako ima puno novih planova, Damir Kedžo odvojio je malo vremena i odgovorio nam na nekoliko pitanja.

1. Nakon Zagrebačkog festivala, stigao nam je i novi spot za pjesmu 'Kad ljubav stisne zube'. Već ste rekli kako vas je pjesma osvojila na prvu, pa što je to bilo presudno?

Pogledaj i ovo Damir Kedžo na Dori Nisu sve išle na Eurosong Sjećate se svih pjesama koje su pobijedile na "povratničkoj Dori"? Poslušajte ih i glasajte za najbolju!

Emocija koju sam u njoj prepoznao. Podsjetila me na vezu koju sam okončao pred godinu i pol. Bilo je interesantno mentalno se vratiti u to stanje. Bolno. Ali drago mi je da sam te emocije uspio kanalizirati na pjesmu i svoju interpretaciju.

Slavni progovorili o golotinji na estradi - Je li važniji stas ili glas?


2. Nedavno ste održali i prvi samostalni koncert - što vam je tada prolazilo kroz glavu kad ste stupili na pozornicu pred publiku?

Zapravo je to drugi veći koncert u karijeri, ali prvi božićni :) Veliki sam tremaroš i iznimno sam napet pred sam nastup. Perfekcionist sam i uvijek od sebe očekujem savršenu izvedbu. Dok koncert ne krene upjevam se 15 puta i provjeravam stalno da li je s glasom sve u redu. Zadnja faza je kad kao profesor Baltazar šetam lijevo desno u transu. Pred sam izlazak na scenu duboko udahnem i jednostavno krenem :)

3. I dalje vas prati matični boy bend 'Saša, Tin i Kedžo', pa koja je bila najbolja lekcija koju ste tada naučili s obzirom da ste počeli sa samo 16 godina?

To je bilo intenzivno razdoblje za mene. Budući da sam imao 16 godina nisam se baš znao boriti za sebe i otvoreno govoriti svoje mišljenje. To se od tada promijenilo. Kao i činjenica da sada isključivo radim vodeći se unutarnjim instinktom.

4. Koji su planovi za ovu godinu s obzirom da ste spominjali i inozemnu karijeru?

Planova ima dosta. Od dva mjuzikla na kojima bih trebao početi brzo raditi. Do kompletiranja albuma i ako sve bude ok i većeg koncerta u Zagrebu. Tome se iznimno veselim.

Inozemna karijera zvuči tako pretenciozno. Glazba je moj životni poziv i put. Uvijek pokušavam nove stvari jer sam nemirna osoba po priodi, tako da ne mogu reći da neću ništa pokušavati van Hrvatske. Interesira me rasti kao pjevač i umjetnik. Ostalo je sreća. 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene