žarili i palili

Prije 30 godina žene su za njim uzdisale - kakva je situacija danas?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Žene su za Srebrnim krilima uzdisale, no Vlado Kalember danas kaže kako je priča o obožavateljicama bila malo napuhana:

Prije više od 30 godina žarili su i palili domaćom scenom. Žene su ih pratile u stopu, a njihovi albumi prodavali su se u stotinama tisuća primjeraka. Oni su Srebrna krila. Prije nekoliko dana objavljen je album s njihovim najvećim hitovima. O popularnosti, današnjoj estradi, ali i obožavateljicama danas, razgovarali smo s nekadašnjim frontmenom legendarnog benda Vladom Kalemberom.

Pogledaj i ovo showbuzz Popularnost 80-ih Slovio je kao jedan od najvećih zavodnika na ovim prostorima, ali kaže da je bilo mnogo zabluda

U zvjezdanu orbitu 1978. lansirala ih je pjesma O, Ana. Njihov prvi singl prodan je u više od 100 000 primjeraka. Pjesma je preko noći postala hit, a pritom publika još nije znala kako članovi benda izgledaju.

Šarmer Vlado poklonio bivšoj prsten - Nova prilika za ljubav?

'U principu smo imali sreću da smo baš od prvog singla smo dospjeli u cijeloj zemlji na prva mjesta na top listama a gitarista iz benda i ja smo zapravo smo imali ugovor mi smo bili na ljetnoj gaži u to vrijeme kad je pjesma postala hit, svirali smo u Vodicama u jednom noćnom klubu i onda su znali dolje vrlo često reć, a šta vi ne svirate onu pismu Ana, a ti pivaš isto ka i oni iz Srebrnih krila', sjeća se Vlado.

Žene su za Krilima uzdisale. Ipak, Vlado danas kaže kako je priča o obožavateljicama bila malo napuhana:

'Danas kad pogledate, kad netko Justin Bieber i tako dalje to su curice od 10, 11, 12, 13, 14 godina. Ove od 15 već malo manje, ove od 17 ne pada im na pamet da vrište. Tako da je i nama isto bila situacija u principu su to zapravo bila vrlo mlada publika kojima je to bilo super', kaže Vlado.

A što je još ispričao kamerama IN Magazina, pogledajte u prilogu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene