Video čestitke

Poznati Hrvati za vas ovog Božića imaju samo dobre želje: Pogledajte što su vam poželjeli!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Božićne čestitke poznatih - 1 Božićne čestitke poznatih - 2 Božićne čestitke poznatih - 3 Božićne čestitke poznatih - 4 Božićne čestitke poznatih - 5 Božićne čestitke poznatih - 1 Božićne čestitke poznatih - 2 Božićne čestitke poznatih - 3 Božićne čestitke poznatih - 4 +0 Božićne čestitke poznatih - 5 Galerija

I slavni Hrvati u blagdanskom su raspoloženju. Za vas ovog Božića imaju samo dobre želje. Evo što su vam poželjeli Jole, Dražen Zečić, Maja Šuput i brojni drugi.

"Sretne i božićne blagdane želim vam od srca. Želim vam da ih provedete u zdravlju, da ste okruženi sa svojim najmilijima, rodbinom, prijateljima, što i je pravi Božić. Još jedan put od srca, sretan i čestit Božić", poručio je Joško Čagalj Jole.

Pogledaj i ovo Mario Roth tko bi rekao? Domaći pjevač danas mami uzdahe isklesanim tijelom, no nije oduvijek tako izgledao: "Zvali su me Bucko!"

"Želim vam čestit Božić i sretnu Novu godinu. Voli vas vaša Maja", kazala ja Maja Šuput.

"Od srca vam želim čestit Božić, želim vam puno mira u srcu, želim vam puno zdravlja i želim vam puno božjih blagoslova. Voli vas i ljubi Mario", poručio je pjevač grupe Vigor, Mario Roth.

"Od srca vam želim puno, puno zdravlja, ljubavi, sreće, spontanosti i što više lijepih momenata, i što više budućih uspomena. Čestit vam Božić, neka je blagoslovljen, sretan i miran od Uršule ili Luce", poruka je zvijezde serije "Kumovi", glumice Ane Uršule Najev.

"Čestit i blagoslovljen Božić! Puno zdravlja, mira, božjeg blagoslova neka budu u vašim domovima i u vašim srcima", želi vam Jasmin Stavros.

"Svim ljudiima, pa i sebi, želim prije svega zdravlje i duševni mir. Želim da se okrenemo jedni drugima, da se volimo, poštujemo i da uživamo u tome što nam je Bog dao", kazala je Neda Ukraden.

U našu redakciju stigla je i božićna čestitka grupe Pravila igre, koju donosimo u nastavku.

Tko je još od poznatih uputio čestitke, pogledajte u prilogu iz IN Magazina u glavnom videu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Antea Kodžoman i Snježana Schillinger Snježana Schillinger s prijateljicama - 2 Snježana Schillinger s prijateljicama - 3 Snježana Schillinger s prijateljicama - 4 +26 Iva Majoli - 1 Celebrity Od Dikana do Izabel Kovačić: Poznati Hrvati Badnjak su proveli na špici, pogledajte koga su sve ulovili fotografi!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Kolak, MasterChef - 1 Marko Kolak, MasterChef - 2 Marko Kolak, MasterChef - 3 Marko Kolak, MasterChef - 4 +19 Marko Kolak, MasterChef - 5 Celebrity Odlazak kralja stres testova iz MasterChef kuhinje: "Govorio sam da se neću zbližiti ni s kim, ali i to se promijenilo"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene