Živi svoj san!

Upoznajte jedinu hrvatsku influencericu koja ima svoj rasprodan parfem, a prati je više od 230 tisuća ljudi!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Influencerica Nika Pavičić - 1 In Magazin: Influencerica Nika Pavičić - 2 In Magazin: Influencerica Nika Pavičić - 3 In Magazin: Influencerica Nika Pavičić - 4 In Magazin: Influencerica Nika Pavičić - 5 In Magazin: Influencerica Nika Pavičić - 6 In Magazin: Influencerica Nika Pavičić - 7 In Magazin: Influencerica Nika Pavičić - 8 In Magazin: Influencerica Nika Pavičić - 9 +0 In Magazin: Influencerica Nika Pavičić - 10 Galerija

230 tisuća pratitelja na društvenim mrežama, rasprodan parfem u 10 tisuća primjeraka i milijunski pregledi njezinih glazbenih spotova - samo je dijelić uspješne karijere dvadesetogodišnje Bjelovarčanke Nike Pavičić. Sve o njoj saznat ćete u prilogu In magazina!

Tek joj je 20 godina, i već živi svoj san. San pak njezinih čak 230 tisuća pratitelja na društvenim mrežema je biti kao ona. Odlično zarađuje, nema šefa ni radno vrijeme, a kamera je njezina najbolja prijateljica. Bjelovarčanka Nika Pavičić jedna je od najpoznatijih hrvatskih influencerica.

"Zanimanje influencera je dosta novo. Nastanili smo se prije nekih pet godina i došlo je naravno iz Amerike. Sama riječ influence znači da imaš utjecaj na neku određenu publiku, na neku dobnu skupinu ili neki smjer. Tebe nitko ne plaća da ti objavljujes na platformi na kojoj jesi, ali te sponzori nađu zato što imaš puno pratitelja ili veliki broj nečega ili si dobar u tome što radiš i onda živiš preko sponzora. Živiš na način da promoviraš nečije nešto bio to proizvod bio to oblik nečega. Može se od toga itekako lagodno živjeti, Mislim, sve je naposljetku, koliko radiš, toliko zaradiš'', priča Nika. 

Zahvaljujući svojoj prirodnosti i iskrenosti Nika danas ima čitavu vojsku pratitelja koji jedva čekaju zaviriti u njezin dijelić intime. U gomili objavljenih videa jedan joj je ipak najviše prirastao srcu.

"Definitivno moj najdraži video je kad sam posvetila tetovažu za svog preminulog djeda. To je baš emotivno i baš ono što ću sigurno pokazivati svojoj djeci i svojim unucima i taj video je sklepan s toliko emocija i od moje obitelji kao i od mene same'', kaže. 

Danas je uspješna studentica digitalnog marketinga ali i jedina hrvatska influencerica koja ima svoj vlastiti parfem .

Pratitelji su milijunskim pregledima podržali Niku i kad se odlučila primiti mikrofona. Do sad je objavila tri pjesme, a posljednja koju je sama napisala, kaže, najbolje ju opisuje.

"Pjesma priča o tome da taj moj fiktivni lik je fasciniran jednim dečkom tj. muškarcem i da ona ne zna kako da ga privuče, da je sve zapravo kontakt očima koji na tome ostaje, a zapravo sam takva i u odnosima u stvarnom životu , uvijek fali nesto malo da se desi i onda ostane sve na pogledima ...", priča. 

Nika je u sretnoj vezi s uspješnim košarkašem zbog kojeg se iz metropole preselila u Osijek. Obožava djecu i sigurno će kaže biti mlada mama.

''To moja mama vecć zna. Jako volim djecu, vezana sam za njih i jednog dana zašto ne, otvorena sam i za opciju da budem obitesljki influencer ...", kaže. 

Privlači je i gluma, a u budućnosti se vidi i kao tv voditeljica. Čini se kako je ovoj mladoj i uspješnoj ženi samo nebo granica.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Profimedia) Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Instagram) +3 Amanda Bynes (Foto: Instagram) Nekad i sad Nekad je bila prava slatkica, no upala je u tipične probleme tinejdžerskih zvijezda i danas je neprepoznatljiva!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Vlatka Pokos In Magazin: Vlatka Pokos - 8 In Magazin: Vlatka Pokos - 7 In Magazin: Vlatka Pokos - 5 +13 In Magazin: Vlatka Pokos - 3 Celebrity Vlatka Pokos otkrila tužan razlog svojeg povratka u Hrvatsku: "Moram to podijeliti s vama zbog jednog izdanog povjerenja"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene