'Čudo od djeteta'

Srbijanski glazbenik osvaja obožavateljice, no ljubi samo jednu ženu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U društvu nove supruge Dubrovnik je posjetio Stefan Milenković. Slavni violinist koji je odrastao uz naziv 'čudo od djeteta', nastupa gotovo svaki dan diljem svijeta. Šarmom osvaja srca brojnih obožavateljica, no njegovo je srce rezervirano samo za jednu

Čuveni violinist Stefan Milenković je kratko nakon razvoda od čelistice Ane Aznovoorian, upoznao je gitaristicu Goricu Grozdanić. Slavni srbijanski glazbenik je samo za naše kamere otkrio kako je izgledalo njihovo vjenčanje jer smo slavni par zatekli u intimnim trenutcima dok ih je brod vozio na romatični Lokrum.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić (Foto: Instagram) Slegli se dojmovi Slegli se prvi dojmovi, Marko Grubnić se oglasio poslije zadnjeg nastupa: ''O dragi Bože...''

'Mi smo zajedno pet godina, vjenčali smo se prošle godine. BIli smo samo nas dvoje na plaži na Floridi', otkrio je šarmantni glazbenik.

Cvitan Jerković prava je dubrovačka atrakcija – postao kralj iz Igre prijestolja

Gorica je presretna da ih je put ponovno doveo u Dubrovnik, a iako su stalno na putu na medenom mjesecu nisu bili pa je ovo bila prava prilika za spajanje ogodnog s korisnim jer je Stefan svirao na Lokrumskim večerima.

Stefan je jedan od rijetkih klasičnih glazbenika koji poput rock zvijezde ima obožavateljice. A, da se po još mnogo toga ne uklapa u stereotip o violinistima dokazuje i činjenica da obožava ekstremne sportove.

Gorica i Stefan najavljuju kako će Dubrovnik posjetiti i iduće ljeto koje će za njih biti i te kako aktivno. Naime, kako na američkom vjenčanju nije bilo uzvanika bračni par namjerava organizirati još jedno za tridesetak članova obitelji i prijatelja. Ovaj put u Italiji, a kako su se proveli u Dubrovniku pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene