URNEBESAN IZAZOV

''Žestoko šuškanje'': Vokalna vježba zbog koje su se nasmijali do suza

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kandidati showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' nisu imali izbora, pa su prionuli na posao i pred kamerama pokazali kako vježbaju svoje glasove.

I ovog puta Dalibor Petko i Minea za svoje goste pripremili su razne izazove. U ovotjednoj emisiji "Petak s Petkom" gostovali su kandidati showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', a smijeha i veselja nije nedostajalo.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea - 3 Ljepotica u bijelom Minea u haljini s golim ramenima i neobičnim rukavima osvanula u stilu holivudske dive, o ovom će se izdanju još pričati sigurno

Sve je počelo ozbiljnim zadatkom vokalne trenerice Martina Tomčić. ''Ja sam tu da vam dam vježbu kako bi vaša vokalna prezentacija bila apsolutno na nivou. Žestoko šuškanje, pa žestoko razbrbrkanje-jedna jednostavna kratka mala vježbica'', poručila je Martina kandidatima showa. Petko je otkrio kako je Bojan najdiscipliraniji u tim vježabam, pa je stoga upravo on poveo voklanu vježbu ''šuškanje''. Kako su su zvučali kandiati u ovoj verziji - pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene