SHOWBUZZ BLOK

Mlađi muškarci, sadržaji neprimjereni mlađima od 18 i milijunski iznosi

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Vrijeme je za pregled showbizz tema o kojima se govorilo proteklog tjedna. Mlađi muškarci, sadržaji neprimjereni mlađima od 18 i milijunski iznosi

Pregled tjedna i nove vruće showbizz aktualnosti koje ''tresu'' domaću javnu scenu, donosimo u Top minutama inMagazina.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP - 7 Znaju se od prije Severina poslala poruku našem plesaču koji ju je utjelovio, ispunila mu je želju koju je priznao prije nastupa!

Nikolina Pišek govori o negativnim komentarima na račun svojeg izgleda

Nina Badrić sve je češće na relaciji Zagreb-Beograd, no kaže da je tamo vuku samo poslovni angažmani. Od ljubavi ni lj. Kako bi neki muškarac potpalio vatru u njezinu ognju, on za početak mora biti mlađi od nje.

 

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on

Takve ljubavne jade ima i Maja Šuput. Princ na bijelom konju nikako da joj dojaše pa Maja solira već dvije godine. I biološki joj sat nemilice kuca. Proslavila je 36. rođendan i dobila čokoladnu tortu oblika nepremjerenog mlađima od 18. Na proslavi se družila i s Davorom Lukšićem, jednim od najbogatijih Hrvata, no kaže da njoj novac nije presudan. Mogla bi se zaljubiti i u siromaha!

 

Celebrating , my friends have style, right???

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

Gdje god se pojavi, Thompsona slijedi vojska obožavatelja. Kao branitelj i čovjek koji najvjernije od svih glazbenika njeguje domoljublje, komentirao nam je izbjegličku krizu, u kojoj su brojni Sirijci i imigranti iz ostalih država, u potrazi za boljim sutra, prošli i kroz Hrvatsku.

Polako se raspliće klupko tajni vezanih uz najiščekivanije zvjezdano vjenčanje u regiji, ono Severine i Igora Kojića. Šuška se da će Seve nositi vjenčanicu Matije Vujice. Imat će dva slavlja, a ono središnje održat će se u Beogradu 21-og studenog. Navodno su i pozivnice već poslane pomno izabranim gostima, koji će nazočiti ovom showbizz vjenčanju kakvo se ne pamti.

 

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on

Poznato je da je ruski multimilijarder Roman Abramovič zaljubljenik u naše more. Njegova jahta Eclipse proteklih je dana bila na dubrovačkom području. A kada se puni druga najveća jahta na svijetu, onda se ne ide na benzinsku postaju. Postaja dođe do nje. Naime, rezervoar nevjerojatnog broda tri je dana punilo 40 cisterni, a račun je iznosio oko milijun eura.

Nikolina Pišek Ristović slovi kao zamamna i sexy, no novopečena majka ovih je dana postala i meta brojih dežurnih moralista koji su zaključili da je premršava. Naime, Nikolina je objavila fotografiju na kojoj se u kupaćem kostimu izvija na pijesku, a pritom joj se naziru rebra. Evo što je na tu temu poručila senzualna voditeljica.

 

Budući da smo zaključili da sam jedna od rijetkih osoba na svijetu koja ima, zamislite, rebra - evo jedne fotke na...

Posted by Nikolina Pisek on Tuesday, September 22, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene