ne poznaje granice!

Saša Matić nakon nestvarnih prizora u Zagrebu, pjevao i u Osijeku: ''Imam prijatelje Slavonce vinare, vrlo ste gostoljubivi!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Matić - 1 Saša Matić - 2 Saša Matić - 3 Saša Matić - 4 Saša Matić - 5 Saša Matić - 2. koncert - 21 Saša Matić - 2.koncert - 20 Saša Matić - 2.koncert - 19 Saša Matić - 2.koncert - 18 Saša Matić - 2.koncert - 17 +20 Saša Matić - 2.koncert - 16 Galerija

Osječka ekipa In magazina bila je na koncertu Saše Matića, najpopularnijeg izvođača u regiji.

Regionalna zvijezda, Saša Matić jedan je od omiljenijih glazbenika u Hrvatskoj. U prilog tomu govori i činjenica kako su svi koncerti rasprodani. Mnogi dolaze i iz susjednih zemalja kako bi ga slušali. Ne krije da je upravo veza s publikom najvažnija za dobar koncert.

Pogledaj i ovo Aleksandra Prijović i Saša Matić u Areni Zagreb 2018. "Skoro sam pala u nesvijest" Evo kako je Prijović izgledala kad je prvi put pjevala u Areni Zagreb, bila je u sedmom mjesecu trudnoće!

''Toliko je dobra ta razmjena energije između publike i mene, tako da jednostavno oni osjete mene, ja osjetim njih i kad se to dvoje spoji nije teško doprijeti do vaših srca'', govori Saša. 

Nije tajna kako Sašu Matića vole i brojni hrvatski nogometaši. Pjevao je na vjenčanjima Matea Kovačića i Domagoja Vide, a njegove hitove vole Modrić i Rakitić.

''Vole moju muziku i vole da im ja pjevam na tim privatnim slavljima i to budu baš dobre fešte'', govori Saša. 

Iako je nepažnjom medicinskog osoblja kao novorođenče ostao bez vida, od malena je znao kako je glazba njegov život. Roditelji su sanjali da bude pijanist, a njegove klavirske partiture uvijek su osvajale visoke ocjene.

''Možda sam imao i tri godine kad sam znao da ću se baviti muzikom i da je muzika moj život'', kaže Saša. 

Prije točno 20. godina započela je njegova glazbena karijera. Iako nije bilo lako, prvim je albumom osvojio srca publike. Prvog se koncerta i danas dobro sjeća.

''Pita otkud meni pravo da pravim koncert a imam tek jedan album i ne znam osam pjesama na tom albumu ili deset nije važno i sad se ja usuđujem da pravim koncert'', prisjetio se. 

Iako je do sada uspješno napunio sve velike dvorane, priznaje kako su koncerti u Hrvatskoj za njega nešto posebno. Trijumfalne izvedbe za više od 40 000 posjetitelja nije jednostavno zaboraviti.

''Najsretniji događaj mogu vam reći da je ovaj 21. i 22. 10. bio u Zagrebu veličanstven. To je bio zaista ono tačka na i što se kaže'', rekao je. 

Osječka publika voli i poznaje pjesme Saše Matića. Gradski vrt postao je pretijesan za čak 10000 ljudi koji su u glas pjevali sve njegove hitove. Zbog toga se planira drugi koncert najavljen za 08. prosinca ove godine.

''Imam ovdje blizu ovih mojih prijatelja Slavonaca vinara i vrlo ste ovako, gostoljubivi i znate onako šta je red i znate lijepo dočekati gosta'', kaže. 

Nakon rasprodanih arena i koncerta diljem svijeta, opuštanje je sastavni dio života. Uz putovanja najviše se opušta u ekskluzivnim wellness lokacijama.

''Opuštam se u spa centrima npr gdje god da se nalazim, ako imam vremena onda ja dođem dan-dva prije, pa uzmem hotel s dobrim bazenom, dobrim spa centrom'', priča. 

Nakon 10 objavljenih albuma i brojnih hitova, Saša Matić zna kako doprijeti do srca publike. Prepoznali su to i njegovi obožavatelji koji euforično pjevaju u glas sve pjesme. Nakon Osijeka na red dolazi Split te drugi gradovi diljem Europe.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene