Slomila najtvrđi orah

MUŠKARAC U ŠACI 'U početku sam bila nedostižna, znala sam s kim imam posla'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sanela Kovačević Nelly napisala je knjigu o formuli uspješnosti muško-ženskih odnosa.

Vi jednostavno nemate sreće u ljubavi - gospodin savršeni ne pokazuje ozbiljne namjere ili je nakon nekoliko uspješnih spojeva jednostavno nestao? U potrazi za ljubavi života, spisateljica Sanela Kovačević Nelly prošla je s muškarcima mnoge, ženama neobjašnjive situacije. A onda je napisala knjigu, pomoću koje je, tvrdi, spasila mnoga srca.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

'Ja kao i svaka žena sam bila jednom u situaciji kada je bio onaj neki neodstupni muškarac, bio je jako zainteresiran, skidao je zviezde s neba i jednostavno nestao', rekla je Sanela. Nakon toga uslijedila je iscrpna analiza, što je krenulo po zlu i kada. 'Svaki udisaj, poruku, slovo, zarez, točku', priča Anamarija Asanović.

Sanela od njega nikada nije dobila odgovor na pitanje 'zašto nije nazvao?' No, umjesto dugačkih razgovora s prijateljicama, napravila je istraživanje. Razgovarala je s više od 100 žena i 100 muškaraca. I tako je u vremenu kada je potraga za ljubavlju postala složen i dugotrajan proces, nastala knjiga naziva 'Muškarac u šaci'.

'Ne javljati se prva u početku, ali prva prekidati telefonski razgovor, smanjiti komunikaciju tako da on bude taj koji želi opet uspostaviti kontakt. Nekako izazvati znatiželju kod muškarca', otkriva Sanela.

Da je na taj način moguće slomiti i najtvrđi orah, svjedoči Tihana Harapin Zalepugin. U vrijeme kada je upoznala Sašu Zalepugina, on je slovio kao veliki šarmer i ženskar. Danas Tihana i Saša iza sebe imaju 24 godine braka.

'U početku sam bila nedostižna, zato što sam znala otprilike s kim imam posla. I nisam se niti usudila pomisliti da bi Saša mogao biti osoba kojoj ja mogu vjerovati', prisjeća se Tihana.

Što su još otkrile poznate dame, ali i autorica knjige Sanela Kovačević Nelly, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene