Naša Sandra

Njezinu karijeru nije zaustavila ni stravična prometna nesreća, a iz svega je izašla nikad jača: ''Ja uvijek kažem da ne postoje porazi''

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Sandra Paović - 1 In Magazin: Sandra Paović - 2 In Magazin: Sandra Paović - 3 In Magazin: Sandra Paović - 4 In Magazin: Sandra Paović - 5 +0 In Magazin: Sandra Paović - 6 Galerija

Oduvijek je voljela čitati knjige i zato joj je nevjerojatno da ima vlastite. Te riječi para-stolno-tenisačica Sandra Paović izgovara dok u ruci drži svoju drugu, tek otisnutu knjigu. Njezina životna priča daleko nadmašuje granice sporta, ljubavi i ustrajnosti, sažete pod naslov – "Volim život". U svojem domu na zanimljivom štivu ugostila je Lanu Samaržiju.

Njezin život i sportska dostignuća malo tko ne zna. Trajno će ostati zapisani među koricama knjiga. Najnovija ''Volim život'' nastavak je knjige ''Rođena da pobjeđuje'' izdane prije 6 godina.

''To su neke zanimljive priče iz sporta i one se nadovezuju na ovaj novi dio, zadnjih osam godina, ali smo htjeli knjigu učiniti zanimljivom da se svi mogu poistovjetiti s nekim mojim pričama, porazima, nedaćama…'', govori Sandra.

Jer njezina životna priča daleko nadmašuje granice ustrajnosti i sporta i ljubavi. Sandra Peović govori o svom djetinjstvu, progonstvu iz rodnog Vukovara, prometnoj nesreći, ali i snazi da ostvari snove i zlatnu medalju na paraolimpijskim igrama.

''Ovo je knjiga inspiracija za sve koji žele biti bolji, koji se žele razvijati, koji žele raditi na sebi i biti najbolja verzija sebe. Ja kažem da ne postoji poraz već žal za onim što niste probali.''

U suradnji s autorom Željkom Žutelijom o ovome je bilo puno lakše govoriti. Usponi i padovi i dalje su joj dio života, poput okončanja sportske karijere, privatnog i poslovnog života.

A što je još ova naša hrabra olimpijka rekla, pogledajte u prilogu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene