Voditeljski dvojac

Šale bez granica: 'Nisam siguran da si ti uopće zvijezda'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pripreme za najglamuroznije filmsko događanje u punom su jeku. Predstavljamo vam voditeljski tandem koji će voditi ovogodišnju dodjelu Oskara!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo In Magazin: Iza kulisa sa kandidatima popularnog showa - 4 ''Škicnite'' u backstage! Čarolije, pločice i perike u filmskoj večeri "Plesa sa zvijezdama": Vodimo vas iza kamera najgledanijeg showa!

Kroz dugu noć Oscara ove godine vodit će vas Seth MacFarlane i Emma Stone.

'Ja nisam Seth, ja sam Daniel Day Lewis, jednostavno sam tako dobar. Za moje ime pitajte svoje klince, a za dodjelu nagrada svoje roditelje', šali se Seth u uvodnom videu. 28-godišnji glumac i tvorac filma Ted i sam je nominiran u kategoriji za najbolju uvodnu pjesmu.

Seth je navodno bio oduševljen što je izbor za domaćina pao upravo na njega, pa se trudio ostaviti dobar dojam šaleći se na vlastiti račun – no nije štedio ni svoju suvoditeljicu. 'Nisam siguran da si ti uopće zvijezda. Neki kažu da si nova Meryl Streep…Ma tko to kaže?', šali se na Emmin račun.

I svečana večera na Oscarima je tajna!

I iako se voditelji mijenjaju svake godine, jedna stvar ostaje ista. Tradicionalna svečana večera okuplja sve nominirane na jednom mjestu. Iako je menu strogo čuvana tajna, glavni kuhar Wolfgang otkrio da najviše voli pripremati jastoga s crnim grahom, češnjakom i đumbirom.

Jedan od najprestižnihjih filmskih događaja godine uz glamur na crvenom tepihu ove godine donosi i glamur u obliku omotnica s kojih se čitaju nominacije i dobitnici. Naime, ručno rađene omotnice visokog, satenskog sjaja dizajnirao je Marc Friedland.

A koja će se imena naći u ovim ekskluzivnim omotnicama ove godine, saznat ćete 24. veljače, u noći dodjele Oskara koju možete pratiti na Novoj TV.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene