Što ga ljuti?

Roko Blažević iskreno o estradi: "Ne volim nepravdu u svijetu glazbe i općenito u životu! "

Roko Blažević (Foto: AFP) Roko Blažević (Foto: AFP) afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Roko Blažević (Foto: AFP) Roko Blažević (Foto: AFP) Roko Blažević (Foto: AFP) Roko Blažević (Foto: IN Magazin) Roko Blažević (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Roko Blažević (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) Roko Blažević (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) +0 Roko Blažević (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) Galerija

Odrastao je s komentarima da je čudo od djeteta, a danas 19-godišnji Roko Blažević predstavlja svoju drugu samostalnu pjesmu. Nismo ga vidjeli od nastupa na Eurosongu, a sada se vraća na glazbenu scenu. Na koji način danas gleda na nastup, kojim je predstavljao Hrvatsku u Izraelu, kako se oporavlja od operacijskog zahvata te što ga može naljutiti, otkrio je našem Hrvoju Kroli.

"Krila" je ime nove pjesme kojom Splićanin Roko Blažević želi oduševiti publiku. Unatoč dužoj pauzi, Roko se vraća u velikom stilu.

"Pjesma je ljubavna, sretna, puna neke topline. Tu su i Messengersi, koji su odradili svoj posao fantastično. Ovim putem zahvaljujem se njima i svojoj prijateljici Bruni Pezzi, koja je glumila u spotu. Bila je to stvarno topla i pozitivna atmosfera", izjavio je Roko.

Za snimanje videospota odluka je pala da se to učini upravo u Zagrebu, iako su njegovi obožavatelji priželjkivali da to bude ipak Rokov rodni grad - Split.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna - 7 Opa! Baby Lasagna ponovno na tronu kladionica, pohvalio se i da je dobio dres hrvatske nogometne reprezentacije!

"Dogodilo se tako spletom okolnosti. Išao sam k mami na Island te smo odlučili snimiti taj spot u Zagrebu. Spot je svakako bio maksimalno topao, sunčan, iako je onako dosta i jesenski i ljetni. Odradili smo to i prikazali ljepote Zagreba, ali doći će uskoro spot i iz Splita", otkrio je.

Roko je sa samo 19 godina predstavljao Hrvatsku na Eurosongu u Izraelu. Iako nije izborio finale, kaže, tog će se iskustva sjećati cijeli život. Na loše komentare o nastupu za koji je, kako kaže, dao cijelog sebe, ne obraća pozornost.

"Navikao sam da će ljudi bit nezadovoljni ili zadovoljni, da će biti svakakvih komentara. Valjda je ovo sad neka viša stepenica i ljudima je više stalo do toga da više prate, više komentiraju, uvijek će biti više tih dežurnih komentatora", zaključio je.

Za njega se može reći da je odrastao na pozornici, njegov ozbiljniji glazbeni put počeo je u showu Supertalent, gdje je 2011. prozvan čudom od djeteta. Neizostavnu potporu uvijek je dobivao od svojih roditelja, koji se također bave glazbom.

"Svi smo u glazbi, tata je u klapi, mama je davno snimala neke pjesme, ali mama i tata su se upoznali na folkloru, tako da nas je sve i spojila glazba. I evo, ja sam nastavio njihovim putem možda malo jače, možda sam malo više zagrizao", izjavio je.

Nedavno je Roko bio na operacijskom zahvatu. Iako su se mnogi zabrinuli, on odgovara: "Sve je u redu, rutinski zahvat i sad sam spreman za nove radne pobjede."

No ima li, uz radne obveze, mjesta i za ljubav?

"Za ljubav uvijek ima mjesta. O tome ne volim puno govoriti, volim to držati za sebe, ali mislim da za ljubav uvijek treba imati mjesta i to je sve što ću vam reći", bio je tajanstven.

Iako slovi kao smiren i opušten, Roko nam priznaje da ipak postoje stvari koje ga mogu razljutiti.

"Ne volim nepravdu u svijetu glazbe i općenito u životu. To me zna izbaciti iz takta, ali suzdržim se", priznao je.

Pred Rokom je veliki glazbeni put, no ne sumnjamo da će ga taj Splićanin znati itekako dobro iskoristiti.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene