Spektakl

Tesla se vraća u život: Rock-opera koja ostavlja bez daha

Nikola Tesla opera (Foto: In magazin) - 1 Nikola Tesla opera (Foto: In magazin) - 1 In Magazin 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nikola Tesla opera (Foto: In magazin) - 4 Nikola Tesla opera (Foto: In magazin) - 2 Nikola Tesla opera (Foto: In magazin) - 1 +0 Nikola Tesla opera (Foto: In magazin) - 3 Galerija

Nikola Tesla napokon je zaživio i kao lik iz opere.

O Nikoli Tesli snimani su brojni filmovi, rađene predstave i pisane knjige, a uz trenutačno najveću izložbu na ovim prostorima, posvećena mu je i spektakularna rock-opera. Priča o neshvaćenom geniju u rock-izdanju oduševila je i glavne aktere glazbeno-scenskog spektakla. Otkrili su nam više o svojim likovima, ali i Nikoli.

Pogledaj i ovo Ivana Čuljak - 1 Nije razmišljala o opasnostima Naša poznata slastičarka trči polumaratone, radi slastice, ali i obožava putovanja: "Ja sam im rekla da idem, ali su mislili da se šalim!"

Nakon dvije godine rada na tekstu i glazbi, Andrej Kljaković napokon je svijetu pokazao kako izgleda i zvuči Tesla u rock'n'roll verziji. Tesla rock-opera, uz pratnju rock-benda, simfonijskog orkestra te dramskog i plesnog ansambla publici prenosi energiju Teslinih vibracija.

Nikola Tesla opera (Foto: In magazin) - 1 Nikola Tesla opera (Foto: In magazin) - 1 Foto: In Magazin

''Idemo od njegova rođenja, kad je bio malo dijete u svom selu Smiljanu, sve do kraja njegova života, znači New York i onda njegova smrt. Što je bitno, kad on umre u predstavi, on se ustvari opet vraća u život. Znači, jedna reinkarnacija, immortality Nikole Tesle, da kažemo kako je on bio besmrtan'', kazao je Andrej Kljaković.

Više o rock-operi pogledajte u videu.

Nikola Tesla opera (Foto: In magazin) - 4 Nikola Tesla opera (Foto: In magazin) - 4 Foto: In Magazin
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene