"Lupilo me gadno"

Propale ljubavne veze pretočene u novu pjesmu Songkillersa: ''Toga bar ne nedostaje u mom životu''

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Songkillers - 1 In Magazin: Songkillers - 2 In Magazin: Songkillers - 3 In Magazin: Songkillers - 4 In Magazin: Songkillers - 5 +0 In Magazin: Songkillers - 6 Galerija

"Lupilo me gadno" - naziv je dugiščekivane pjesme Songkillersa. U razgovoru s frotmenom Željkom Banićem Banetom otkrili smo da je singl posvećen propalim vezama u njegovu životu. Kaže, bilo ih mnogo. O ljubavi, 30 godina karijere i Dini Dvorniku s ovim glazbenikom je razgovarala naša Dorotea Filipaj za In magazin.

Hitmaker Željko Banić izbacio je novu, dugoiščekivanu pjesmu. Autobiografski tekst napisao je u svega 3 sata, a kaže da je za inspiraciju prolistao album svojih bivših djevojaka.

''Riječ je o ajmo reći nekoj propaloj vezi. Toga bar ne nedostaje u mom životu'', našalio se. 

Iza njega je jedan brak, kao i dugogodišnja veza, iz koje je nastao sin Roko. Bez obzira na, kako kaže, propale veze, 62-godišnji glazbenik od ljubavi nije odustao.

''Trenutno nisam u nikakvoj vezi tako da... A što se tiče nekakve zaljubljenosti, pa nemam pojma.. zašto ne, ako se dogodi'', kaže. 

Diplomirani ekonomist, život je posvetio glazbi. Ove su godine kultni Songkillersi proslavili 30 godina na sceni, a sve je počelo glazbenim večerima u zagrebačkom klubu Saloon.

''Ja kad se sjetim, uvijek se sjetim tih početaka.. mi nismo bili cover band, cover band je onaj koji svira identično orginalu pjesme tog i tog izvođača. Mi smo baš ono obrađivali pjesme. Kako su svi svirali orginalne, mi smo odlučili, mi ćemo na svoj način. Zato je i ime nastalo - ubojice pjesama'', objasnio je. 

''Cijelu moju karijeri bavljenja glazbom imam taj moto da treba uvijek bit drugačiji od svih'', dodao je. 

Početak priče Songkillersa isprepleten je s Dinom Dvornikom. Zajedno su pisali i svirali, a rodilo se i veliko prijateljstvo.

''Mi smo se smijali svaki dan praktički, nama je sve to sve bilo s oproštenjem zezancija, neću reć onu drugu riječ. S njim je uvijek bila energija, osim kad bi on ostao bez energije zbog određenih stvari.. Tak ti to ide, to je začarni krug bio stalno'', priča. 

Nedavno je bila 15 obljetnica, otkad nas je kralj funka napustio.

''Sjetim ga se, naravno. Svako malo se pojavi u nekom razgovoru između mene i nekog mog kolege glazbenika, tako da, često ga se sjetim. I osim toga, svako malo me na njega podsjećaju Danijela i Ella preko društevnih mreža i portala tako da ga se često sjetim, na ovaj ili onaj način'', kaže. 

Legendarni Dino uvijek će živjeti kroz svoju glazbenu ostavštinu, a Bane i ekipa iz Songkillersa nastavili su bez njega, na ovaj ili onaj način.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kuća Elle Dvornik i Charlesa Pearcea - 3 Kuća Elle Dvornik i Charlesa Pearcea - 13 Kuća Elle Dvornik i Charlesa Pearcea - 1 Kuća Elle Dvornik i Charlesa Pearcea - 2 +24 Kuća Elle Dvornik i Charlesa Pearcea - 4 Zanimljivosti Evo kako izgleda kuća zbog koje Ella Dvornik i Charles idu na sud, bili su presretni kad su je kupili, no brzo se sve promijenilo!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck - 2 Ben Affleck - 4 Ben Affleck - 3 Ben Affleck - 5 +25 Ben Affleck - 1 Celebrity Ben Affleck konačno uhvaćen u situaciji koja potvrđuje glasine o njemu, paparazzi su spremno čekali pravi trenutak!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene