"Mora biti pristojna"

Kedžo pokazao nove tetovaže ali i otkrio ime nove partnerice s kojom odnedavno živi

Damir Kedžo i Davor Garić (Foto: IN Magazin) Damir Kedžo i Davor Garić (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Kedžo i Davor Garić (Foto: IN Magazin) Nikolina Minovska (Foto: IN Magazin) Ivana Delač (Foto: IN Magazin) Phillip Kleva (Foto: IN Magazin) Ema Gračan (Foto: Foto: PR/Josip Čekada) Ivana Paris (Foto: IN Magazin) +0 Lea Mijatović (FOTO: PR) Galerija

U Rijeci su održane 13. Riječke stepenice, modna revija koju nisu propustile ni brojne zvijezde. Damir Kedžo predstavio je svoju novu životnu partnericu, a Ivana Paris otkrila je koliko joj u odgoju djece pomaže sada već bivši suprug. Doma se vratio i Hrvat, nekadašnji najljepši muškarac svijeta, danas agent nekretninama. Modnu showbizz priču iz Rijeke donosi naš Davor Garić.

Najseksi Hrvatica 2013. godine, voditeljica i manekenka Nikolina Minovska, ne može proći nezamijećeno. Ova je ljepotica majka jednoipolgodišnjeg Nikole, a najveća joj je potpora njezin suprug Vladimir koji je, kaže, drži kao kap vode na dlanu. Tajna njezina besprijekornog izgleda leži u sreći i ljubavi, ali i svakodnevnoj njezi.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jurica Pađen - 1 Kakve uspomene! Jurica Pađen vraća nas u osamdesete, evo koji ga je političar branio od obožavateljica, a tko ga je spasio od zatvora: "On mi je bio redar, moj bodyguard!"

"Zdrava prehrana, tjelovježba, i ono što bih istaknula je pozitivan stav prema svim promjenama koje se događaju u životu. Ono što novopečenim majkama možda uvijek treba napomenuti, reći i ohrabriti je da su sve promjene dobrodošle, treba ih prigrliti i treba voljeti svoje tijelo. I ne moraju se vratiti u manekensku formu dva mjeseca nakan porođaja, jel tako?! Ne moraju, tako nisam ni ja. Nego sam baš svom tijelu dozvolila i da se oporavi, da sve nekako ide postepeno i svojim putem", priznala je Nikolina.

Svojim dobro uhodanim putem ide i jedna od najvećih modnih priča u Lijepoj Našoj. 13. Riječke stepenice oborile su rekord posjećenosti, a iza njih stoji bivša Miss Universe Hrvatske. Ivana Delač tu je titulu ponijela prije 16 godina, a danas izgleda još bolje.

"Ja kao vino! Šalim se, zahvaljujem se na komplimentu. I tu treba puno upornosti, nije to baš sam tako jednostavno bit na pragu 40., u koje ću kročiti kroz nepuna tri mjeseca", izjavila je direktorica projekta ''Riječke stepenice'' Ivana Paris.

Pedeseti je rođendan nedavno proslavila Kraljica svijeta Danijela Gračan. Njezina je kći Ema prošle godine ponijela titulu Kraljice Hrvatske, a u njihovoj su obitelji, uz tatu, nogometnog trenera Nenada Gračana, sve same dame. Ema ima i dvije sestre, a čak im je i pas, kućni ljubimac, curica.

"Super je s toliko cura u kući zato što svaka ima svoj stil i gdje god idemo jedna drugoj nešto posuđujemo, stavrno je zabavno i zanimljivo jako“, otkrila je Ema.

S novom partnericom živi Damir Kedžo. U njegovu je obitelj stigla slatka prinova.

"Zove se Điđi. Ima dva i pol mjeseca, ne priča ali obožava lajat! Ali sad trenutno rekao sam joj da mora biti pristojna jer postoji nekakav protokol kojeg se moramo držat“, rekao nam je Damir.

Nije tu kraj novostima u Kedžinu životu. Ruku je ukrasio s nekoliko novih tetovaža.

"Ovo se ne guli, ovo je neki flaster. Ovo je lastavica koje čuvaju, ovo su neke ruže da ovaj kip ne bude sam i ovo je tekst jedne meni drage pjesme ''Srce umire za njom'', dio iz teksta, znači moje“, objasnio nam je Damir.

Iako je dosad svake godine redovito bila u ulozi manekenke na Riječkim stepenicama, Ivana Paris ovog je puta blistala kao gošća. Rekli bismo da rastava od bivšeg Mistera Hrvatske Dine Bubičića nije nimalo utjecala na njezin vedar duh i ljepotu. Otkada se okrunila titulom Miss Universe Hrvatske, prošlo je 17 godina.

"Čuda i čudesa, svega i svačega, veza, brakova, propalih, djece, svašta se desilo u 17 godina", priznala je Ivana.

Ivana se nakon 10 godina braka rastala, a u bračnu luku je nedavno tek uplovila Lea Mijatović. Još uvijek se navikava kada je oslovljavaju s ''gospođa''.

"Mada kažu po bontonu da su sve gospođe ali to tako nekako ozbiljno zvuči, a ja se nikako ne osjećam ozbiljno", priznala je Lea. 

Svoj rodni Kvarner posjetio je bivši Mister turizma Hrvatske i Mr. Handsome svijeta 2005-e Philip Kleva. Nakon godina života u SAD-u, preselio se u Španjolsku.

"Španjolci su divni ljudi. Vrlo su normalni, jednostavni, otvoreni, vole dobar kvalitetan život, vole se i znaju dobro zabavit. Vole dobru hranu, flamenco je poznat dolje u Andaluziji. Sviđa mi se tempo života, sve je manjana, lako ćemo“, rekao nam je Phillip.

Bivši model i nekadašnji najljepši muškarac svijeta sada je agent nekretninama. Evo koja je najskuplja koju je prodao.

"Ne smijem još otkrivat brojke jer mi je jedna kako bimo rekli u ''zatvaranju'' ali radi se o milijunima eura, mislim za Španjolsku je to normalno“, zaključio je.

Velike brojke i unosne modne pothvate želimo i ''Riječkim stepenicama'', čije je 13. izdanje pokazalo da je to itekako sretan broj.

 IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene