FAZLINOVIĆI SE VRAĆAJU

Glumci najavili novu sezonu "Lud, zbunjen, normalan?": "Uvijek se nešto dobro i smiješno kuha"

Mustafa Nadarević Mustafa Nadarević DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju \ Mustafa Nadarević Razgovor s Mustafom Nadarevićem (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 \ Galerija

Večeras se na Novoj TV počinju emitirati novi, još zabavniji i smješniji nastavci hit-serije ''Lud, zbunjen, normalan''. Nove epizode vratit će i neke stare likove, kao što su kućna pomoćnica Šefika i legendarni Čombe. Izetov unuk Džebra u novim nastavcima ima 18 godina i upisuje fakultet, no, poput pravog Fazlinovića, i on je sklon sitnim prijevarama. Glumci su otkrili kakva iznenađenja pripremaju nove epizode serije ''Lud, zbunjen, normalan?''.

Oni su ludi i zbunjeni, a i katkad normalni. Naravno, riječ je o najpoznatijoj televizijskoj obitelji Fazlinović, koju od večeras u 20:15 na Novoj TV gledamo u novim, smješnijim i još zabavnijim epizodama. "U našoj se kuhinji uvijek nešto dobro i smiješno kuha. Dobro došli na set "Lud, zbunjen, normalan?", rekao je Moamer Kasumović, koji igra Damira u seriji. 

Pogledaj i ovo showbuzz svi u istoj kaši Glumac otkrio na što ga žena tjera u izolaciji, uvalio druge muževe: "Sad si našima dao ideju"

"Moj se lik ne mijenja, manje-više je takav kakav je, prevarant stari. U tim godinama treba se smiriti, ima unuka koji je na prvoj godini medicine, mali Džebra je veliki, to je osvježenje", ispričao je Mustafa Nadarević, koji tumači glavu obitelji Izeta Fazlinovića. 

"Džebra je student prve godine medicine, na tatu je, sposobniji je od tate, namazaniji. Ja bih rekao Izetova verzija nekadašnjeg Damira", objasnio je Tarik Džinić, koji je utjelovio Džebru. 

"Damir je jedini plastični kirurg koji je siromašan. Nažalost, taj fazlinovićevski gen probudio se u njemu i sad je neka vrsta malog alkoholičara, pa mu se rukice tresu, pa ne može operirati. Nastavlja fazlinovićevsku tradiciju, na kraju tu je moj sin koji nastavlja moju. Damir je izgubljen, zbunjen, neka je kombinacija Izetova ludila i Farukove zbunjenosti. To je neki novi proizvod u Damirovu liku", ispričao je Moamer. 

Novi nastavci, čiji scenarij potpisuje Feđa Isović, vratit će neke stare likove koji su ostavili pečat na ovoj hit-seriji. Šefika, kućna pomoćnica, vraća se u novim nastavcima, dominantnija je i čvršća, a njezina riječ mnogo će više značiti u kući Fazlinovića.

"Sada se Šefika ponovo vraća, došla je iz Njemačke u novom ruhu, svoj je na svome i pokušava dovesti red u kaos koji je vladao. Ono što je zanimljivo i obradovat će žene jest to da Šefika počinje uzimati primat u kući i ona se počinje slušati", pojasnila je Jasna Žalica. Što misli o povratku Šefike, rekao je i Mustafa. 

"Veliko osvježenje, meni to prija, i Moameru isto, svima nama prija. Sad tu neki konflikti, nesporazumi i bude on nježan prema njoj, pa ju zove Šefikica, a kad je ljut na nju, zove ju starom kozom", rekao je glumac. Dio radnje i dalje se odvija u najpoznatijem televizijskom kafiću San Remu. Za šankom i dalje šefuje Marija.

"Novac je novac, računica je tu i gleda da izvuče korist od nečeg ili od stajanja u šanku cijeli dan", istaknula je Tatjana Šojić, koja tumači Mariju. 

Smijeha neće nedostajati uz već dobro nam znane likove Fufeta i Jakova, klasičnog sarajevskog prevaranta. "Kamatar inteligentan, zna grad, ljude, život koji počiva na principu prevare. Uvijek je bilo naivnih i budala i uvijek se pojavi netko tko će budalaštinu i neinteleginciju unovčiti. Mislim da su našli vrlo inteligentnog glumca da to odigra", ispričao je Haris Burina, koji igra Jakova.

Ova vrijedna glumačka ekipa jedva je dočekala snimanje novih epizoda jer, kako kažu, oni su već odavno obitelj, i ispred i iza kamere. "Atmosfera podsjeća na najbolje dane 'Lud, zbunjen, normalan?' i ja ne znam otkud imam energiju, ali super se osjećam i baš dobro radim."

Udobno se smjestite i pripremite se za večerašnju dozu smijeha, suza i dobre zabave.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

  1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor (Foto: Dnevnik.hr) Jadranka Kosor komentira Brkićev slučaj (Foto: Dnevnik.hr) Premijerka Jadranka Kosor (Foto: IN Magazin) - 4 Premijerka Jadranka Kosor (Foto: IN magazin) - 2 +1 Fotografija premijerke Jadranke Kosor (Foto: IN magazin) Celebrity Domaća političarka objavila staru fotografiju: Dok ona piše o tuzi u očima, obožavatelji ju obasipaju komplimentima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene