Tko zna, zna!

Nogometna analiza navijačice Nives Celzijus: ''Od početka sam bila uvjerena da će Vatreni ući u finale!''

Nives Celzijus (FOTO: Instagram) Nives Celzijus (FOTO: Instagram) 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (FOTO: Instagram) Nives Celzijus (FOTO: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (FOTO: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) +0 Nives Celzijus (Foto: Instagram) Galerija

Nives Celzijus tvrdi da je cijelo vrijeme znala da će Vatreni ući u finale

Među domaćim zvijezdama jedna od najvatrenijih navijačica bila je Nives Celzijus. Rekla nam je da je od početka imala osjećaj da će se Vatreni plasirati u finale pa se nije previše živcirala tijekom utakmica.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus (FOTO: Instagram) Uf kakav doprinos Od dekoltea do lijepih poruka! Pogledajte objave poznatih Hrvatica koje su stavljale reprezentativcima u čast

''Znam da zvuči nevjerojatno, ali ja sam od samog starta imala osjećaj da će naši dečki biti svjetski prvaci. I onda sve što se dešavalo, kako je išlo iz utakmice u utakmicu, meni je bilo ''pa jesam vam rekla, to je to, idemo ka tome!'', priča Nives. 

Kaže da dok je utakmica u tijeku, gotovo da ni ne trepne.

''Na van djelujem dosta smireno, zapravo samo gledam, ništa ne komentiram, kod mene nema nikakvih reakcija, kod mene se sve to dešava unutra i onda svi ostali skaču, a ja sjedim na mjestu i samo nešto radim s prstima, neke mantre'', objašnjava pjevačica. 

Nives smatra da je tajna ulaska u finale naše male države u nevjerojatnom talentu naših nogometaša, ali da su tu i ljubav i skromnost.

Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Da su joj naši reprezentativci ušli pod kožu jasno je dala do znanja. Ispisala je njihova prezimena, no neki su njezini obožavatelji ipak imali male primjedbe. 

A kome bi dodjelila nagradu ''Nivesina zlatna lopta'' da se dodjeljuje, te što je to toliko primamljivo kod Dejana Lovrena kojeg obožavaju brojne Hrvatice, pogledajte u prilogu In Magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene