Odgovoran posao

Nova karijera Natali Dizdar: Kad joj dođu klijenti, brzo je prestanu doživljavati kao pjevačicu!

Natali Dizdar (Foto: IN Magazin) - 1 Natali Dizdar (Foto: IN Magazin) - 1 In Magazin 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Natali Dizdar (Foto: IN Magazin) - 1 Natali Dizdar (Foto: IN Magazin) - 2 Natali Dizdar (Foto: IN Magazin) - 3 Natali Dizdar (Foto: Damian Denona) Natali Dizdar (Foto: Damian Denona) Natali Dizdar (Foto: Instagram) Natali Dizdar (FOTO: PR) +0 Natali Dizdar (FOTO: Pixsell) Galerija

U pauzama od koncerata i stvaranja novih pjesama Natali Dizdar studira. Buduća psihoterapeutkinja najviše bi se voljela posvetiti radu s djecom. Našoj Juliji Bačić poznata pjevačica otkrila je kako reagiraju oni koji trebaju njezinu stručnu pomoć kad ugledaju terapeutkinju čije hitove jako dobro znaju.

Diplomirana socijalna pedagoginja Natali Dizdar uskoro očekuje još jednu diplomu.

Pogledaj i ovo Filip Dizdar i Maja Šiprak - 2 Veliko veselje Brat Natali Dizdar pohvalio se predivnim vijestima: ''Blagdani prošli, a još 3 mjeseca do poklona!''

''Gestalt i psihoterapiju koja traje 4 godine i integrativnu psihoterapiju za djecu i odrasle, to sve završavam ove godine. Ne bih to upisala da ne mislim da mogu nekom pružiti nešto. Imam inače klijente koji dolaze na psihoterapiju. To je sad dosta moderno. Kad diplomiram, svakako se mislim baviti s tim'', kaže nam Natali. 

Kad klijenti dođu psihoteraputkinji Natali, čije pjesme vrlo dobro znaju, brzo je prestanu doživljati kao pjevačicu.

''Nakon tog prvog dojma to vrlo brzo prijeđe u neku normalnu komunikaciju'', objašnjava nam.

Biti psihoterapeut odgovoran je posao, baš kao i onaj kantautorice. Tako je ova Dalmatinka s još nekoliko kolegica dio novog ženskog glazbenog projekta "Femme nouvelle" - kompilacije s pjesmama mladih kantautorica koja će biti objavljena u lipnju.

''Ja sam se zapravo iznenadila koliko nas ima'', kaže nam. 

Uz glazbu Natalina druga ljubav su putovanja.

''Zapravo bih htjela onako baš otići, to još od prvog svog putovanja, na šest mjeseci do godinu dana i onda lagano, spontano, državu po državu, kontinent po kontinent, pa koliko se stigne'', otkriva nam. 

Priželjkuje putovanje u trajanju od godinu dana, a u posljednje dvije godine najčešće putuje preko bare.

''S obzirom na to da mi dečko živi u Americi, živim ko pomorac, 7-8 mjeseci tu, 4-5 mjeseci tamo'', priča nam. 

Njezino srce osvojio je Francuz s njujorškom adresom William Perge, a je li on u dalekoj Americi svjestan da hoda sa zvijezdom?

''Pa svjestan je, da, ali on živi u totalno drugom svijetu, nije on znao što ja radim kad smo se upoznali'', prisjeća se. 

Na vezu na daljinu Natali se teško navikava.

''Evo, ne znam, neke moje frendice koje imaju muževe pomorce, ja ne bih to mogla na dugoročno, ne da ne bih, nego ne želim. Kad si u vezi s nekim, u nekom odnosu, nekako biste trebali fizički biti zajedno, meni je to važno'', priznaje. 

Ona se zbog ljubavi na drugi kraj svijeta ipak ne bi preselila.

''Ne, ne, ne bih živjela u Americi, jedno sam vrijeme mislila, još prije njega, da bih mogla malo u New York, ali, evo, sad sam zadovoljila sve svoje potrebe za New Yorkom. Stvarno sam često tamo, pa nemam potrebe za selidbom'', sigurna je. 

Možda će ljubavna priča sa zgodnim Francuzom Natali biti inspiracija za neke nove pjesme.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene