koban povratak

SLETILI S CESTE "Bili smo mokri, čupali smo sve"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Horor koji si nitko ne priželjkuje doživjeli su na svojoj koži.

Rijetki su oni koje ne obuzme čarobna blagdanska idila. Ako bacimo pogled u svoje djetinjstvo, više nismo sigurni jesmo li tu čaroliju samo sanjali. Ni Ivanu Zaku nije trebalo mnogo da se prisjeti svojeg najljepšeg Božića. Imao je tek pet godina.

"Kad sam priželjkivao gitaru i dobio sam gitaru ispod bora i to mi je Božić koji mi se urezao u pamćenje za čitav život!", govori nam Zak.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

Jole pamti Božić kada je za svoje tri princeze priredio pravo iznenađenje. "Pamtim prije dvije, tri godine kad sam se obukao u Djeda Mraza pa sam djecu iznenadio prije spavanja, jeli su nešto za večeru, i onda im je došao Djed Mraz", prepričava Jole. 

"Bilo je svega, od toga da se vuku kuglice pa pada bor, pa spašavanje u zadnji tren, rekla bih da su ipak najljepši Božići ovi kada sam postala mama i kada sam rekla bih svjesnija tj. kada čovjek te uspomene čuva u srcu", otkriva Bojana Gregorić Vejzović.

No pamte se i ne tako veseli blagdani. Zaboravne kuharice, snježne mećave i loše organizirane zabave, sve su to prošle naše zvijezde.

"Krenuli smo i nakon jedno 200 metara smo ostali u snijegu, svi van u snijeg, mokri, čupali smo sve jer smo sletili malo s ceste tako da nam je to ostalo u najjačem sjećanju", prisjeća se Marko Bujanović iz Gazdi. 

Sementi Rajhard posebno se urezala u pamćenje jedna kulinarska katastrofa. "Kad smo shvatili da je mama zaboravila napraviti mlince uz puricu. Tako da smo tu večer večerali puricu i krastavce", sjeća se Sementa. 

Raskošna blagdanska trpeza se podrazumijeva, no netko je mora i pripremiti. Upravo su blagdanske delicije i slastice Ivani Husar Mlinac zadale glavobolju. "Kada sam zapravo prvi put sama pripremala blagdanski stol za Božić, onda sam nazvala mamu i samo sam je pitala ''Na koju foru?! Kako si uvijek to stigla i nisi završila u bolnici?!'' Jer ja sam se skoro onesvijestila", kaže Ivana. 

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene