Što mu je to trebalo?

VIDEO 'Teško mi je, nisam puno kriv, a sad sam na crnoj listi!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poznati se pjevač tijekom utakmice između Hajduka i Dnjipra sukobio s ukrajinskim navijačem, a zbog nereda koji je izazvao u alkoholiziranom stanju, Grdović je priveden u policijsku postaju!

Osim svoje obitelji i pjesme, Mladen Grdović nema mnogo drugih ljubavi, ali zato bi za onu prema Hajduku, kako pjesma kaže, dao sve. Pjevač je tako ponovno punio medijske stupce svojim fizičkim sukobom s navijačem na nogometnoj utakmici između Hajduka i Dnjipra. Prije samog izlaska na scenu u Slavonskom Brodu, pjevač nam se potužio kako je izvukao deblji kraj.

Pogledaj i ovo Mladen Grdović i Dalibor Petko "Čim sam ga poslušao i vidio..." Pogledajte kako Grdović pleše na Rim Tim Tagi Dim, a evo i što misli o cajkama: "Zaraza koja je došla preko noći"

'Ja sam Dalmatinac i veliki Hajdukovac, ali vjerujte mi da nisam puno kriv, jer teško je kad sjediš, a netko te stalno lupa, nemam ja ništa protiv nikoga, ali stalno me taj Ukrajinac lupa, lijevo - desno i kad mi je dosadilo na kraju sam ga odgurnuo i onda su me uhvatili. Dao sam izjavu baš kao i on. On je poletio brzo na avion, a mene su ipak zadržali jedno dva sata, bili su prema meni korektni. Dobio sam zabranu godinu dana na stadion i javiti se dva sata ranije gdje oni igraju da znaju gdje sam. Sad kad idem u Kanadu i Ameriku isto im se moram javiti, donijeti papire i novčano sam kažnjen', otkrio je Grdović.

Koliko god često da mu se omakne pogreška, Mladen priznaje, loših namjera nikada nema.

Mladen Grdović udario ukrajinskog navijača, privela ga policija

'Stalno se o meni piše, razbijanja, ovo ono... Pa ako sam razbio svoj auto, što ima veze, razbit ću još jednom ako treba, ali ne daj bože da sam nekoga ozlijedio', govori pjevač.

Iako, kako sam kaže, volje ni živaca za dugim turnejama više pretjerano nema, te najradije vrijeme provodi s obitelji na barci, mirovinu još ne planira.

'Ono što se mojim pjevačima dogodilo, da su pali na sceni, neće se ni meni bolje dogoditi. Ne daj bože, ali dobro, čuvat ćemo se, bavit ćemo se sportom', kaže Grdović.

A dobrom formom na sceni i izvan nje, može se pohvaliti Mladenova kolegica Neda Ukraden, s kojom je iste večeri dijelio pozornicu. Ova seksi baka tri je dana slavila svoj 64. rođendan, a tek se sada najbolje zabavlja.

'U mom nekom poimanju mladosti, nekim tridesetima, ja sam smatrala da netko tko ima 60 godina da samo još čeka da umre, to je to, nema više ništa u životu, što ima da očekuje... Međutim drage moje dame, to nije tako, ja živim najljepše godine svoga života', tvrdi Neda.

Iako uživa u ljubavi svojih unuka i obožavatelja, Neda priznaje - novi muškarac u životu je dobrodošao, no sve dok ispunjava navedene kriterije.

'Jedan moj prijatelj tekstopisac je rekao, ja trebam nekoga da me pobijedi', objašnjava. 'Također, ne bih podnijela da ja budem ta koja će uzdržavati svog čovjeka i koji će biti žigolo uz mene', dodaje Neda.

Energična Imoćanka vrlo dobro zna što želi, ili bolje rečeno ne želi, pa bi tako glatko odbila snimanja obnaženih fotografija. Što kaže o tome, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene