Daje svoj maksimum

Bivša Miss Hrvatske uživa u majčinstvu uz savršenog supruga: ''Upala mi je sjekira u med. Divan tata, divan suprug!''

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Bračulj Ivana Delač, Antonija Bračulj Shanaelle Petty, Ivana Delač i Ivana Gržetić Ivana Gržetić u Dubrovniku (Foto: PR) Antonija Bračulj (Foto: Instagram) Antonija Bračulj (Foto: Instagram) Antonija Bračulj (Foto: Instagram) Antonija Bračulj - 5 Antonija Bračulj - 4 Antonija Gogić Bračulj +7 Antonija Bračulj (Foto: Instagram) Galerija

Neke od najljepših Hrvatica zaputile su se u osunčani Dubrovnik, gdje su potražile spas od ljetnih vrućina, ali i vidjele koji su najnoviji trendovi frizura. Misice iz zlatnog doba devedestih, ali i mlađe generacije okrunjenih ljepotica, otkrile su za IN magazin svoje male tajne lijepe kose na dubrovačkoj reviji frizura.

Najljepši grad na svijetu, kako mnogi govore za naš Dubrovnik, ovih su dana okupirale i najljepše Hrvatice. Domaće misice desetljećima nisu propustile reviju frizura u Dubrovniku pa su nam otkrile svoje male tajne uvijek besprijekorne kose. Ivana Delač sedam godina vjerna je šiškama, no...

Pogledaj i ovo Nives Ivanišević (Foto: IN Magazin) Čari majčinstva S odmora na reviju: Nives Ivanišević progovorila o prvom putovanju sa sinčićem Oliverom!

''Morate ih prati svaki dan, morate ih fenirati svaki dan, morate ih peglati svaki dan, onda izgledaju uredno. To je stvarno posao'', tvrdi Ivana Delač, Miss Universe Hrvatske 2003. godine. 

''Ja imam bebu od 10 mjeseci kod kuće, pa to ide vrlo brzo i opušteno. Vežem obično rep i sasvim sam u drugom planu'', kaže Ivana Gržetić, Miss Universe Hrvatske 1998. godine. 

''Lijepo je kad je iščešljam i kad je ovako nosim, ali se jako brzo petlja. Kad se probudim, lijepa je frizura, ali kad se to treba prati i sve srediti, to treba najduže. Onda peglam tu i tamo, ali jako sam sretna s kovrčavom kosom'', priča Shanaelle Petty, Miss Universe Hrvatske 2017.

''Ma uvijek je obvezna samo zdrava, lijepa i njegovana kosa. Što se tiče frizura, kao što smo vidjeli, trend je visoki rep, valovit ili ravan, može jedno i drugo, bitno da je duga kosa'', govori Jadranka Pezo, vlasnica lanca frizerskih salona

Vjerojatno ne postoji dama koja u životu nije okusila neku frizersku katastrofu. Ni domaće misice toga nisu pošteđene.

''Sestra mi je frizerka, pa sam ja bila njezin pokusni kunić. Iz crnog sam išla u plavo, naravno to nije bilo plavo, nego tu bijelo, tu narančasto, onda sam morala odrezati jedno 30 centimetara kose. Zbilja sam prošla svašta jer sam bila njezin pokusni kunić. Grozno, neću se toga prisjećati'', priča Antonija Bračulj, Miss Hrvatske 2014. godine. 

No kada ste u rukama profesionalaca, sve je lakše. U Dubrovniku su svoje komade iz posljednje kolekcije pokazali ELFSi. Apsolutni hit za nadolazeću sezonu je tvid.

Vremena se mijenjaju pa trendovi u odijevanju više ne ovise o godišnjem dobu ili sezonama.

''Nama s jedne strane to olakšava zato što se ne moramo truditi odgonetnuti trendove u pravom trenutku, nego možemo stvarati komade koji su bezvremenski i koje jednostavno naše mušterije dugo mogu kombinirati s ostatkom svoga ormara'', kaže modni dizajner Ivan Tandarić. 

To dobro znaju ljepotice koje, bez obzira na godinu osvojene titule, uvijek ostaju miss. Sjećate li se ove dame? Dubrovčanka Ivana Gržetić bila je najljepša Hrvatica prije 23 godine.

''Pa, eto, jednom miss uvijek miss, uvijek smo mi nekako pod povećalom pa ne možemo sebi dopustiti da se previše opustimo'', smatra Ivana Gržetić. 

S godinama sve bolje izgleda i Miss Hrvatske 2014. Antonija Bračulj. Majka je petogodišnje Lene i trogodišnje Ene, no i njezin suprug Marijan daje svoj maksimum.

''Upala mi je sjekira u med. Divan tata, divan suprug, stvarno sudjeluje od početka, nema onoga 'ja neću, to je muški posao, to je ženski'. Stvarno smo zajedno u svemu i baš sam sretna zbog toga'', otkriva Antonija Bračulj. 

S obzirom na to da su djevojčice, radi li im frizure? Kupuje haljinice?

"Pa, evo, nedavno su imali prvi šoping, ali mislim da ipak to prepušta meni, taj dio ga je prilično izmorio. Što se tiče frizura, tu je ipak mama, tu je ipak mama!"

Miss Universe Hrvatske 2017. Shanaelle Petty na svjetskom je izboru ušla među 16 najljepših. Ta visoka ljepotica ne čeka da joj frajer priđe, ona preuzima inicijativu.

''Joj, ne znam, mogu reći bilo što. Mislim da su muški sretni kad im dođe žena pričati jer prema onome što su mi rekli prijatelji, jako im je stresno prići ženi, njima je najdraže kad dođe neka ženska. Ja dođem, 185 cm, štikle, ne znam koliko su sretni...'', kaže. 

Nakon što su razmijenile iskustva o svojim malim frizerskim tajnama, misice su odlučile produljiti boravak u Dubrovniku i uživati u njegovim ljepotama.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Regelja Antonija Šola i Marko Regelja Mario Regelja - 2 Ljubavnici - 1 +7 Ljubavnici - 2 inMagazin Imamo novi par na domaćoj estradi, otkrivamo koga ljubi Antonija Šola! ''Godinama smo bili prijatelji, a onda se pojavila ljubav''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene