STRAVA I UŽAS

NEVJEROJATNO Mia Kovačić bila žrtva poremećenih obožavatelja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I naše zvijezde imale su problema sa opsjednutim obožavateljima. Granica između ljubavi i opsesije jako je tanka.

Kažu da je tanka granica između ljubavi i mržnje, no između ljubavi i opsesije - još je tanja, reći će mnogi. Osobito pitate li naše poznate. Teret slave ima i drugu stranu medalje. Ona podrazumijeva život pod povećalom javnosti. To često uključuje i zaluđene obožavatelje, čija fascinacija često prerasta u pravu opsesiju i zadaje im glavobolje.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nives Celzijus - 4 sasvim iskreno Nives Celzijus prisjetila se vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu: "Zato što sam bila drugačija!''

S uhodama je svojedobno problem imala Sanja Doležal, Jelenu Perčin pratio je bivši zatvorenik. Mia Begović i njezina kći Maja Lena Lopatny također su bile žrtve nasilnika.

I naša voditeljica Mia Kovačić bila je na meti poremećenih obožavatelja, pa je dobivala prilično neugodna pisma i pakete. 'Od mrtvog cvijeća, pogrebnih pjesmica, od ljubavi, pa do smrti, cijeli dijapazon osjećaja koji, nažalost, izazoveš u ljudima', priča Mia. U prilogu IN magazina pogledajte što su o svemu otkrile Jelena Rozga, Snježana Mehun, ali i stručnjaci.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene