Ima zanimljiv naziv

Maja Šuput poslije duge pauze izbacila novu pjesmu koju je među prvima komentirala Celzijus, poslušajte što je pripremila!

Maja Šuput Maja Šuput PR 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput osma emisija TLZP - 3 Galerija

Maja Šuput poslije dugo vremena predstavlja novu pjesmu koja nosi ime ''Ženo draga''.

Maja Šuput nam je i ovaj put pripremila iznenađenje.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

''Ženo draga'' nova je pjesma hitmejkera Saše Lazića koji je napisao ovaj neočekivan i neobičan tekst, koji je ujedno i uglazbio. Iako bih za ovu pjesmu rekla da je tipična za mene, nikada nisam otpjevala nešto slično'', izjavila je Maja te dodala da je tekst toliko životan i dramatičan da joj je gušt pjevati ga, a najviše se iznenadila kada je saznala da ga nije pisala žena.

Na prvu je znala i željela da spot prati tekst pjesme kako bi pjesma imala što jasniju i snažniju poruku.

Poznati režiser Dario Radusin koji je bio na čelu ekipe zadužene za snimanje, montažu i produkciju, snimio je spot na nekoliko prekrasnih lokacija u Istri, jedna od njih je i " Istarska pustinja " nedaleko Grožnjana, a svakako najposebnija lokacija snimanja bila je Lapidarij- kripta u crkvi Blažene Djevice Marije u Balama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

''Ženu" je u spotu maestralno odglumila glumica Tea Šimić, kojoj se Maja ovom prilikom zahvaljuje od srca na fenomenalnoj glumi. Kako nas Maja nikada ne ostavi ravnodušnima vjerujem da ćete uživati u pjesmi i tekstu, te upečatljivom videu koji ih prati.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) +1 Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Celebrity Svjetski slavni glumac čestitao mužu godišnjicu braka fotkom s Hvara, s nostalgijom se prisjetio: "Prošli tjedan plivali smo u Hrvatskoj"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene