Ukusi se razlikuju

Golog lica ili jaka šminka? Otkrivamo što je draže domaćim i svjetskim zvijezdama

Zsa Zsa Zsa Zsa DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Zsa Zsa Lana Jurčević Bojana Gregorić Vejzović Enes Vjezović i Bojana Gregorić Vejzović +0 Ariana Grande (Foto: Instagram) Galerija

Za neke je šminka ukras lica, a drugi na nju gledaju kao na nepotreban dodatak prirodnoj ljepoti. Kojoj od teza su sklonije poznate Hrvatice, ali i svjetske zvijezde te tko se ohrabrio pokazati svoje golo lice, otkrijte u našem videu.

Glamurozan stajling, idealan make-up, besprijekorna frizura, isklesana linija, zategnuta koža, vretenasti mišići... Kad se pojavljuješ na crvenom tepihu, naslovnicama i malim ekranima sve mora biti - savršeno!

Pogledaj i ovo Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) skupa i u poslu! Tko je partner Lane Jurčević s kojim pjevačica čeka dijete? Vješto ga skriva od javnosti, a njegov brat također ljubi jednu našu pjevačicu!

"Ja mislim da je ljudima pun kufer te savršenosti, aplikacija, peglaj ovo, peglaj ono. Mislim da je došlo neko vrijeme gdje to sirovo, iskreno, realno je ono što ustvari najviše vrijedi", smatra pjevačica Lana Jurčević.

Ovim razmišljanjem vodi se sve više stranih i domaćih zvijezda, a koliko je nekad zahtjevno i zamorno prikrivati nesavršenosti zna i Zsa Zsa. Njezin ne idealan ten lako je primjetiti, a ona ga je nedavno odlučila učiniti još vidljivijim.

"Ovo je moja koža, nije savršena kao ni nitko na Instagramu, bez fotošopa, svjetlo, kuteva... Nije savršena", otkrila je Zsa Zsa.

"Ne želim više skrivati svoje lice, dušu, um ni misli", ponosno je izjavila i pjevačica Alicia Keys i odlukom da se u javnosti pojavljuje bez trunke šminke pokrenula lavinu reakcija.

"Ja se držim ovog - no makeup samo zato što sam sigurnija i samouvjerenija kad sam onakva kakva jesam", izjavila je modna agentica Tihana Harapin Zalepugin.

"Trebamo se voljeti takve kakve jesmo, ali malo šminke nas samo može napravit da bolje izgledamo", smatra glumica Bojana Gregorić Vejzović.

Ipak, šminka zvijezdama daje i određenu sigurnost, naglašava samopouzdanje, a ponekad i ističe ljepotu.

"Mi bi bez make up-a ispred ovakvih kamera i reflektora vjerojatno izgledali kao jastozi. Svi bi bili crveni kao vaš mikrofon tako da to ne bi bio idealan prizor. Ja sam na svom instagramu bila hrabra jedno jutro, ali najiskrenije samo zato što sam se tog jutra stvarno naspavala i izgledala dobro", priznala je Bojana.

I najveće zvijezde, one holivudske, ponekad se ohrabre ogoliti lice. Teško je primjerice prikazati se savršenim baš svakog trenutka u javnosti.

Svoje make up savjete rado dijeli i Kylie Jenner, ali i glumica Jesica Alba. A prije nego što je započela pjevačku karijeru, Ariana Grande je objavljivala make up tutorijale.

Naše dame nešto rjeđe otkrivaju svoje make up trikove, ali zato spremno na tržište plasiraju kozmetiku s vlastitim potpisom. Maja Šuput, Tia Mamić, Ella Dvornik, Lana Jurčević, samo su neke od njih.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kylie Minogue (Foto: Instagram) Celebrity Ogrtač joj je jedva prekrio bedra dok je zavodljivo pozirala, u 53. godini pokazala da je sve ljepša

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene