Nije kriva tehnologija

Želite znati vara li vas - istinu će vam otkriti MOBITEL!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da im je partner nevjeran, žene najčešće intuitivno osjete. Ipak, postoje i neki sasvim opipljivi znakovi koji će vas navesti da posumnjate u nečiju vjernost.

O sumnjama i nevjerama za In Magazin su progovorili Alka Vuica i Ribafish.

Pogledaj i ovo In Magazin: Iza kulisa sa kandidatima popularnog showa - 4 ''Škicnite'' u backstage! Čarolije, pločice i perike u filmskoj večeri "Plesa sa zvijezdama": Vodimo vas iza kamera najgledanijeg showa!

Manjak samopouzdanja i nesigurnost ono su što muškarci, suočeni s optužbama za preljub, predbacuju svojim nježnijim polovicama. Jesu li žene uistinu paranoične?

'Žene su apsolutno paranoične, pogotovo ako su bile prevarene. Onda nema granica i kraja paranoji. - Što se mene tiče, ja mislim da je tu jedan problem kod žena, što su one ili su u zaljubljenoj fazi, ili su u fazi sumnjanja', rekao je RibaFish.

Alka pak misli: 'Ja mislim da žene imaju tu staru intuiciju, i one ipak osjete kad nešto nije u redu. Nisu bezveze sumnjičave. Ali da nekad pretjeruju, to je točno'.

Nakon preljuba odlučila ga je u potpunosti izbrisati iz svog života!

Provjerili smo kako možemo znati pretjerujemo li ili je sumnjičavost opravdana. Vjerovali ili ne, istinu će vam otkriti - njegov mobitel.

'Telefonski razgovori koji se ne obavljaju znači pred svima, nego ako zazvoni telefon, izađe se u drugu prostoriju. Jako puno sms-ića, dakle to je ono što počinju primjećivati, onda sms-ići koji se brišu', kaže Nataša Barolin Belić, seksologinja. 

A s novim mogućnostima tehnologije, dolaze i nove sumnje. 'Ako do sad partner ili partnerica nisu imali šifru na mobitelu, onda odjednom imate šifru. Znači, ako ste imali običaj - ma okej, nije mi sad tu moj mobitel, daj mi da nazovem, i odjednom kaže - ne, ne možeš ti zvat sa mog mobitela', dodaje Nataša.

Koji još detalji mogu otkriti preljubnike saznajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene