Nekad i danas

Stari rokeri: 'Ne možeš usporediti Beatlese i Kanye Westa'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jurica Pađen ima novu pjesmu, a u spotu su sudjelovali Dubravko Šimenc, Stipe Drviš i mnogi drugi.

U ritmu poletne melodije nove pjesme Jurice Pađena zaplesali su Dubravko Šimenc, Stipe Drviš i mnogi drugi. Hrvatski rock'n'roll možda jest na aparatima, ali se još uvijek drži, šali se frontmen Aerodroma.

Pogledaj i ovo Jurica Pađen & Grupa Aerodrom Uz prigodni spot Jurica Pađen & grupa Aerodrom imaju novi hit ''Šapni mi'', ljubavna rock balada brzo će vam ući u uši

Da od sutra ne puši, autoironično se u svojem novom glazbenom uratku pohvalio Jurica Pađen.

'Ovo je antipušačka pjesma, nikome ja ne dociram, mislim, niti sugeriram, ja samo kažem, a usput ima i malo sprdačine na ono 'od sutra ćemo'. Pa nisam donio nikakvu novogodišnju odluku jer naprosto nisam ni u čemu ekstreman', rekao je Jurica.

Spot je zapravo kompilacija video materijala, a u njemu su se našle i brojne poznate ličnosti, poput Stipe Drviša, Dubravka Šimenca ili Drage Plečka.

'Odlučili smo da frendovi šalju svoje priloge, fanovi, da mi snimimo negdje nešto, znači jedna kompilacija svega i svačega kako tko doživljava pjesmu', objasnio je.

Pristao bi, kaže, i na brojne glazbene kompromise jer rock scena nije onakva kakva je bila nekad.

'Nekad je, kao prvo, bila puno jača konkurencija. Nekad su bili puno jači autori i u svijetu je tako bilo, izgleda da je to neka renesansa, to su prirodni ciklusi. Ne možeš, bez da se itko uvrijedi, usporedit katalog Beatlesa ili Stonesa sa Kanyeom Westom', kaže.

A što je još otkrio pogledajte u prilogu IN magazina.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene