Bravo

ONI ZNAJU KAKO Odradili su 2000 emisija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prva emisija emitirana je 26.1.2009. Emisija je ušla u osmu godinu emitiranja.

IN magazin danas ima razloga za slavlje. Osim što je to najgledanija emisija takvog sadržaja, danas u emitiranje ide čak dvije tisućita emisija. Omiljena vam Minea, ili jednako omiljena Mia Kovačić, kao i već dobro poznati simpatični Dalibor Petko, vaša su omiljena TV lica.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Na emisiji radi pedesetak ljudi, a u ovih sedam godina, IN magazin je dobio puno ekskluziva – od susreta sa Bradom Pittom i Georgeom Clooneyem pa sve do razgovora sa sportskim legendama i snimanja luksuznog vjenčanja.

Ono čime se ova emisija ponosi jest i oživljavanje domaće glazbe, u čemu je IN magazin dao veliki doprinos. ' Inspiracije nikad ne nedostaje jer naše priče ispisuju životi; kako javnosti dobro poznatih osoba, tako i onih čija su nam imena možda nepoznata ali imaju štošta podijeliti s javnošću. Svaki dan donosi nam neke nove teme i izazove.' – otkrila je Ivana Mandić, glavna urednica emisije, koja emisiju stvara uz pomoć kolegica Ivane Nanut i Svjetlane Matić.

Ivana nam je otkrila i u čemu je tajna uspjeha. 'Mislim da je ključ uspjeha u pravilnom doziranju priča. Gledatelji vole zaviriti u živote poznatih, uvjeriti se da se i slavna imena susreću sa životnim problemima, da slava ujedno ne znači i sreću. Vole pogledati tople ljudske priče s humanitarnog karaktera, putopisne reportaže iz dalekih krajeva svijeta kroz koje im približavamo druge kulture i običaje. Primijetila sam da uživaju u pričama o bogatoj hrvatskoj tradiciji.' – otkrila je Glavna urednica.

IN magazin nastavlja osluškivati želje gledatelja i tako proizvoditi program koji će biti zanimljiv. Uskoro kreću s novom sezonom ekstremnog make overa, a nastavljaju snimati i omiljene skrivene kamere. Emisija će uskoro prikazati i brojne uzbudljive reportaže s egzotičnih mjesta na koje vjerojatno mnogi nikad neće otputovati.

Njima motivacije ne manjka. Gledatelji su pokretač i snaga, a oni će povjerenje i dalje, svojim trudom, opravdati. Naravno uvelike je zaslužan i trud novinara koji su, svi redom, pravi profesionalci. Redakciju čine: Dijana Kardum, Maruša Stamać, Aleksandra Keresman, Ana Vela, Jelena Prpoš, Lana Samaržija, Davor Garić, Sanja Kuzmanović, Bojan Kosijer, Maja Perica i Hrvoje Krolo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene