Majstor koreografije

Zbog njega su svi izgledali veličanstveno na sceni!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Igor Barberić zadužen je za to da svaki plesni korak na pozornici bude upravo u maniri velikih glazbenih zvijezda.

Svi još uvijek dobro pamte senzacionalne nastupe Marija Petrekovića u ulozi Beyonce ili Baby Dooksovu izvedbu hita Gangnam Style. Mi vam danas predstavljamo čovjeka koji ih je tomu naučio. Igor Barberić, glavni koreograf showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', iz nedjelje u nedjelju donosi pregršt plesnih koraka koji nas često naSMIju do suza.

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea, Antonija Šola kao Goran Karan, TLZP "to je bila potreba" Evo zašto je Minei trebalo malo nježnosti, nije se ustručavala ni zatražiti je: "Pa daj me zagrli!"

On je glumac, redatelj i tekstopisac, a njegovo vam lice zvuči itekako poznato jer ga svake nedjelje gledate u istoimenom showu u ulozi glavnog koreografa. Igor Barberić zadužen je za to da svaki plesni korak na pozornici bude upravo u maniri velikih glazbenih zvijezda.

Iako kaže da su svi kandidati podjednako radišni i marljivi, priznaje da neki ipak imaju malo više sluha i ritma od ostalih.

'Rekao bih možda da je Vanda Winter najbrža, odnosno da joj idu najbrže materijali i koraci u glavu, ali mislim da to ima veze s tim što je radila u kazalištima, puno mjuzikala i muzički razmišlja. Imamo tu i Petrekovića koji je jako radin, on stalno radi, radi i radi, on je stvarno jedan od najvećih radnika u emisiji. Najzahtjevnija koreografija je bila baš ta Single Ladies, Beyonce od Petrekovića, Vogue je bio relativno zahtejvan čisto zato što ima jako puno pokreta u jako malo vremena i Ruslana.', kaže Igor.

FOTO Seksepilne i provokativne - Koja je vaš favorit?

S Marijem Petrekovićem na spomenutoj je koreografiji radio i po osam sati na dan, a budući da za pripremu imaju relativno malo vremena, zaista je važno slušati Igorove savjete.

Iako kaže da nitko nije imao problem kodnog imena ''dvije lijeve'', neke je ipak morao uvjeravati da će sve biti u redu.

'Baby Dooks ima ritma, ali je on sebi jako u glavi, imali smo probu za Gangnam Style i imali smo prvu probu i Doooks je govorio ovo je teško, neće to ići, i tu sam ga trebao uvjeriti, ajde prestani, ići će to, i stavrno je to super izveo. Ja ga vidim, vidim da mu motorika ide, ali njemu je to prvi put da susreće te korake, pa misli, uf, ovo će biti teško, ali, vjeruj mi srce, sve će biti okej', objašnjava Igor.

Cijela ekipa Igoru je poput obitelji pa im od milja kaže da su njegovo malo pleme. A to malo pleme, povjerio nam je, često je uoči showa bacilo i pokoju okladu.

'Najzanimljivije je uvijek bilo vidjeti koliko rano će Mario početi biti u ulozi toga što igra, znači ako smo snimali danas, jučer već predvečer, na generalnoj on već hoda na štiklama ili je već slijep. Jako puno ljudi to ne zna da on sjedi na tom kauču i razgovara se kao Tina Turner s ostalim kandidatima dok su kamere negdje drugdje', kaže Igor.

Cijeli intervju sa slavnim Igorom Barberićem pogledajte u prilogu in Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene